Reklama

Reklama

Resurrection

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2015), 14 h 52 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Aaron Zelman

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Omar Epps, Devin Kelley, Samaire Armstrong, Matt Craven, Frances Fisher, Sam Hazeldine, Mark Hildreth, Kurtwood Smith, Tamlyn Tomita, April Billingsley (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(21)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po pilotu za 4.záhada je nastíněna dobře a (zatím) nutí diváka ke shédnutí dalšího dílu.Je jen na tvůrcích.jak s tím naloží.Je hodně těch,kteří seriál sllibně rozjeli,ale jen málo těch,kteří ho dokázali udržet...80%...super atmosféra pilotu se v následujících 4 dílech rozmělnila v nečekanou nudu.šanci seriál ještě dostane,ale měl by rychle přestat přešlapovat na místě...a po druhé řadě jde ještě hvězda dolu a i kdyby pokračovalo (jakože nejspíš nebude),nemá cenu koukat dál.Pár dílů druhé řady celkem ok,ale zbytek je nuda k uzoufání...40% ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Děj seriálu je strašně rozplzlý a natahovaný. Potenciál, který má na začátku neni vůbec využit a brzy se utopí v řešení rodinných sporů. Po čase vůbec nikomu nepřijde divné, že se objevují lidé, kteří jsou mrtví a že jejich těla leží třeba v márnici, vůbec nikdo neřeší, kde se ta těla fyzicky znovu berou a duplikují. Seriál ani za dvě serie nezodpoví žádnou z otázek a přijde mi, že byl scénáristy psán za pochodu tak, jak se to natáčelo a vlastně ani neměli vymyšlené řešení. Vše vyvrcholí na konci, kdy se jako obvykle v americké produkci vše ztočí k bohu a toleranci odlišných lidí. Seriál postrádá občas jakoukoliv logiku a chování lidí je často nesmyslné, takže není divu, že zřejmě pokračovat nebude a je to tak dobře. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě loni svým trailerem navnadil, možná víc než mě nyní dokázal samotný seriál zaujmout. Bohužel vím přesně, co mi tady nesedělo, byla to hned dvojice herců. Po dlouhé době se mi stalo, že herec, kterého mám docela rád, mě ve své nové roli nedokázal přesvědčit. Platí to jak u Omara Eppse (Foremana z House), tak i u Kurtwooda Smitha (Reda ze Zlatých sedmdesátých). Podle mě ani jednomu z nich nová role neseděla a zbytek obsazení mi zase přišel docela nevýraznej. Nicméně nápad je to docela zajímavej a do posledního dílu jsem byl zvědavej jak se vše vyřeší. I když je jasné, že na úplné rozluštění si budeme muset počkat. Jelikož už víme, že se seriál dočká i druhé série, tak si nejspíš najdu čas, abych se na ni podíval. Jen to nebude mou prioritou... ()

Spike23

všechny recenze uživatele

Po zhlédnut prvního dílu mi nezbývá nejspíš nic jiného, než radši doporučit seriál Les Revenants (The Returned), pro ty, kteří to neviděli, a raději chtějí upřednostnit Resurrection, pro které byl tento seriál očividnou inspirací. I když po první epizodě nemohu Resurrection hodnotit, rozhodně si mě nezískal tak jako první díl Les Revenants a co se týče nových seriálů, ze zkušenost mohu říct, že neexistuje snad žádný, který by za něco stál, pokud nezaujme na první pohled. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli francouzský originál Les Revenants, je pro vás Resurrection naprosto zbytečnou záležitostí, protože zaostává prakticky ve všem. Asi nejmarkantnější je to u atmosféry, která má daleko k přívlastku znepokojující a to je na příběhu o místě, kde se dějí podivnosti, celkem zásadní nedostatek. Někoho můžou nalákat relativně známé tváře, ale ty nejprofláklejší, tedy Omar Epps a Frances Fisher, tady zůstávají daleko za svými možnostmi. Kdybych viděl jako první americký remake, nejspíš bych hodnotil výš, ale takhle je to u mě jen za 40%. ()

Galerie (325)

Reklama

Reklama