Reklama

Reklama

Intimní místa

(festivalový název)
  • Rusko Intimnyje mjesta (více)
Trailer

Obsahy(1)

Současná Moskva. Několik solidně zaopatřených lidí, žijících zdánlivě bezstarostný život. Každý z nich však má nějaké intimní tajemství... Co člověk vlastně potřebuje ke štěstí? Nad tím se zamýšlí debutující režisérská dvojice v hořké komedii, jež s nadsázkou a značnou otevřeností hovoří o věcech, které si většina lidí obvykle nechává pro sebe. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

H34D 

všechny recenze uživatele

Černá komedie s pár vskutku podařenými absurdními situacemi a mini-gagy. Na debut se jedná o vyspělý film, schopný sdělit kus neoddiskutovatelné pravdy o sexuálním chování lidí. Na druhou stranu je ale cítit určitá epizodičnost a nezdařená mozaikovitost, kdy se snímek skládá z řady nápadů a scén pouze poslepovaných dohromady. Tempo také není konzistentní, dá se říct, že poslední čtvrtina už nepřináší nic nového... 6/10 ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Zdrastvujtě! :-) Píše se to takhle? Asi ne.. To je fuk, to co chci prásknout je, že jsem zvýšil na konečné čtyři hvězdy poté, co jsem si uvědomil, že za ujetou perverzní směsicí karikatur, skrývá se hlubší a vážnější zpráva o stavu dnešní společnosti po stránce vztahové, intimní, sexuální,.. Myslím, že to bude chtět ještě uležet v makovici.. Myslím, že to bude chtět, aby jste si na to zašli sami.. ;-) Myslím, že se budete mít filmově. :-) Woo. ()

Reklama

CISTICZ 

všechny recenze uživatele

"Ještě něco?" "Baterky" "A ještě?" "Ještě baterky" "A ještě" Korpulentní cenzorka, které z neukojení lehce hrabe, fotograf co fotí jen "čůráky a kundy" a další postavy, co mají s intimnímy místy nějaký problém. S humorem nám je předkládána sonda do života ruských obyvatel, kteří se mají dobře, jsou ještě mladí a navenek bezproblémoví. Ale pod povrchem to doutná. ()

VilemRousi 

všechny recenze uživatele

KVIFF 2013 - Tak tohle mě dostalo, musel jsem se na to vyspat, abych to mohl ohodnotit :-). Obrázek dnešního všedního života, tedy alespoň té části, o které se veřejně nemluví, podaný s vtipem a ruskou duší (nedovedu si představit, jak by podobný film dopadl, kdyby se natočil u nás :-) ). Co víc asi dodat směsice různých hrdinů, kteří mají "svůj problém". Naprostý souhlas s Isherwoodem. Nahota není samoúčelná a výborně v celém filmu sedí. Jediné co bych jinak skvělému debutu vytkl je možná trochu roztříštěná dějová linie (občas jsem hledal, která postava je která), ale jinak určitě 4* P. S.: Pokud Vám v kině po prvních 5 minutách bude vrtat hlavou, proč to všechno začíná na hřbitově - nebojte, počkejte do konce a budete se muset smát! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Z nějakého blíže nespecifikovatelného důvodu, jsem od tohoto snímku čekal něco ve stylu Little Death. Už bych se rád jednou provždy tahle očekávání odnaučil. Little Death se samozřejmě nedostavila. O děj zde nezavadíte, ani kdybyste použili elektronový mikroskop. Jedná se o lehce artovou a těžce intimní šmíráckou záležitost. Tolik ptactva kolik se sletělo před kamery v tomto snímku, se nesletí ani na všesokolský slet. Na své by si při sledování tohoto snímku přišli i hoši od Bobří řeky, pokud tedy nejsou nějací vybíraví a považují ženy pouze za jakýsi zbytečný obal kolem rozmnožujícího ústrojí. Jediné, co si diváci a divačky zvládnou z tohoto snímku odnést je informace, že ruští pánové jsou těžce pod evropským průměrem a že se režisérská dvojice zhlédla v ošklivých ženách. Pěknou slečnu zde lze zaregistrovat pouze v přítmí, zatímco ošklivky (většinou prostorově náročnější) vám obtěžují zrak každou chvíli. Jako nástroj k honitbě tedy rozhodně nebrat a jako snímek na zpříjemnění večera je tato záležitost rovněž nepoužitelná. Není mi tedy příliš zřejmé. Koho oči se zde tvůrci pokoušeli uspokojit. Nejvíce mě zarmoutilo, že se humor velmi dobře kamsi uschoval a po celou stopáž nevystrčil ani jeden růžek. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama