Reklama

Reklama

Lekce létání

(festivalový název)
  • Rumunsko La limita de jos a cerului (více)
Trailer

Obsahy(1)

V pochmurném městečku trávil čas s jedním marným kamarádem a protivnou matkou. Pak se ale mladý dealer nechá inspirovat váhavou milenkou a vezme život do vlastních rukou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Domec 

všechny recenze uživatele

Film u kteryho se nam povedlo zasednout misto tvurcum. Nastesti nevydrzeli ani 10 min filmu a vyparili se. A vedeli moc dobre proc. Film je fakt nudnej. Koukat na to, jak typek prodava listi z kopriv a je za velkyho mafiana mi prislo ohromne smesny a prehnany. Dalsi zbytecnej film. KVIFF 48th ()

Reklama

Swallowdale 

všechny recenze uživatele

Moldavsko je pravděpodobně nejchudší země v Evropě. Také země, která je nejméně navštěvována zahraničními turisty. Troufám si říct, že většina Evropanů ani pořádně neví, kde leží. Mohl vůbec snímek z takovéto země vyznít jinak než depresivně? Přesto mu zvednu hodnocení, těch 52% si určitě nezaslouží. Zejména závěr u řeky Dněstr, tvořícím hranici mezi Moldavskem a neuznaným Podněstřím je hodně silný, a byť jsem ho vytušil, jen tak na něj nezapomenu... 80% ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Mraky mraky mraky filmů s tímto námětem. Zapadákov, mladík bez iluzí, šmelí na návsi, občas někoho praští, pořád se tak potácí odnikud nikam. A na závěr slušně zakrysí. Vzhledem k 80 minutám jsem to však zkouknul celkem bez újmy a snad jsem ani neusnul. K tomu jsem si stačil ještě všimnout parádní kamery. (60%) ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama