Reklama

Reklama

Moře

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý fotograf, unavený moskevským životem, se vydává na Kolský poloostrov, aby dokumentoval život v tamních rybářských osadách, jejichž obyvatelé žili po staletí v těsném sepětí s mořem. Divokou krásu pomalu zanikajícího světa přibližuje režisérka divákům prostřednictvím poetických obrazů. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Nevěřila bych, že budu zrovna tomuhle snímku vyčítat, jak je ukecaný, ale opak je pravdou. Potenciál totiž vězí právě v atmosférických scénách, v nichž se nemluví, ale ve výsledku je jich tu jako šafránu. Dokumentární části jsou rovněž povedené. Zbytek a to většinu stopáže tvoří nudná romantika v přírodě. Hlavní hrdinka se nějak musí odlišovat od městských holek, a tak se tu chová nanejvýš infantilně a nemůže být zticha ani při sexu. Bohužel mi svým chováním znechutila celý film. Navíc o tom, jak se městský člověk rozhodl pobývat v přírodě, existují lepší filmy. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

(KVIFF 2013) Návštěva jednoho překrásného kouta světa skrze letmou romanci dvou sympatických lidí, vyprávění místních pamětníků a hlavně geniální kameru samotné Alexandry Streljanaja. Nedokázal jsem spustit oči z plátna. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama