Reklama

Reklama

Spi sladce, drahá ženo

(TV film)
  • Česko Vražda v Bostonu (více)

Obsahy(1)

Film s podtitulem Vražda v Bostonu byl natočen podle skutečného případu manželů Stuartových, který koncem osmdesátých let šokoval americkou veřejnost. Bostonská policie je vyděšeným mužem zavolána k případu brutální vraždy. V autě je nalezena postřelená žena ve vysokém stupni těhotenství a zraněný manžel, který přivolal pomoc. Označil policii i pachatele – neznámého černošského násilníka, který přiskočil k vozu a bez zjevného motivu začal střílet. To je zatím jediné svědectví a zároveň východisko, které mají vyšetřovatelé k dispozici. Žena zranění podléhá a nedonošené dítě bojuje o život. Střípek po střípku – z oficiální verze policie, pátrání šťouravých novinářů, ze zpovědi opuštěného manžela i výpovědí náhodných svědků – se začíná skládat obraz onoho kritického dne, dokud případ nedospěje k překvapivému odhalení… (šubelinka)

(více)

Recenze (4)

mirika39 

všechny recenze uživatele

Mne sa film páčil. Do poslednej chvíle som nechcela veriť tomu, že by muž zavraždil svoju tehotnú manželku. Ale hold, peniaze robia z ľudí potkanov. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

I radostné očekávání nového života se může proměnit v peklo! Scénář - Daniel Freudenberger. Hudba - Patrick Williams. Kamera - John Toll. Americký film podle skutečného případu, který šokoval bostonskou veřejnost....... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama