Reklama

Reklama

Jay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

hamir0 

všechny recenze uživatele

Kevinovy scénáře mám moc rád a Jaye s Mlčenlivým Bobem obzvlášť, takže bych o tomhle dílku strašně rád řekl něco hezkýho, ale bohužel. Tohle se zkrátka nepovedlo. Není to vtipný, není to originální, je to laciný (taky to stálo jen 69k, nůč!) a místy až smutně trapný. Už se těším, až si u Clerks III spravím chuť. ()

WAGHiSS 

všechny recenze uživatele

Narážky na všechno (!) pobavily víc, než nevtipné humory. Breaking the 4th wall ušlo a na ten odporný vizuál jsem si časem zvyknul. Snoogans. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Jay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie iba potvrdzuje úpadok Kevina Smitha a mám problém uveriť, že pod tak nevtipnou superhrdinskou paródiou, preplnenou fekálnym humorom, je scenáristicky podpísané meno jeho kalibru. A vôbec nič na tom nemení ani fakt, že séria Bluntman and Chronic vznikla už dávnejšie ako doplnok k jeho filmom. Slabá animácia je pritom zďaleka najmenším problémom a mrzí ma to aj kvôli zaujímavým menám podpísaných pod týmto projektom. Seriáloví Clerks boli kvalitatívne inde. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Když už se film vydá do smrdutých vod fekálního humoru, tak se musí sračky valit. To se musí dělat pořádně a hlavně absurdně. Bába nebo sníh... Tady sice nápady a situace nechybí, ale je to proloženo strašlivou vatou. Navíc film má pro mě naprosto neoblíbený styl typu flash animace z přelomu tisíciletí kde pozadí vizuálem neodpovídá vzhledu postav na scéně, detaily i animace jsou málo detailní a levné. Jako přežil jsme to bez újmy, ale byla ve výsledku celkem nuda a nijak hezký. Nemám co dodat, jen že nejspíš už to asi nikdy neuvidím. Třikrát mi to stačilo. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (3)

  • Producent Jason Mewes se rozhodl s ohledem na význam čísla pro rozpočet 69 000 amerických dolarů, a dodržel jej. (koci)
  • Jason Mewes se chtěl stát producentem mimo jiné proto, aby se dostatečně zabavil při odvykání drogové závislosti. Kevin Smith mu svěřil svůj scénář ze šuplíku, aniž by čekal, že s ním Jason vůbec něco provede. (koci)
  • Film neměl obvyklou distribuci. Jason Mewes a Kevin Smith se osobně vydali s filmem na turné po USA a spojili každou jeho projekci s Q&A verzí svého podcastu "Jay and Silent Bob Get Old". Stejně nezávisle vozil Smith po USA také svůj film Red State (2011). (koci)

Reklama

Reklama