Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor Fazio se ráno neukáže na komisařství. Doma nebyl, telefon má vypnutý. Salvo Montalbano pochopí, že se inspektor pustil do vyšetřování na vlastní pěst. Ale kde ho hledat? Známý novinář zprostředkuje Montalbanovi setkání se zločincem na útěku, jeho svědectví však Montalbanovi klidu nepřidá. Fazio byl viděn se dvěma muži na odlehlém místě v kopcích v blízkosti vyschlých studní. Montalbano se vydá do kopců, kde objeví stopy po střelbě. V každé z vyschlých studní se nachází tělo. Patří jedno z nich inspektoru Faziovi? Do čeho se to zapletl a proč své vyšetřování tajil? (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

VLADEK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že díly seriálu z let 2010 jdou kvalitou velmi dolů. Jakoby se i změnil střihař. A tento díl ani nepobavil, jako většina starších. Váhám mezi 2-3 hvězdičkami. 50% ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem po reprizování předchozích dílů zjistil, že budou ještě další, docela jsem se zaradoval - nicméně jsem už při konci předchozí série měl trochu pocit, že úroveň jde dolů. V minulém díle to vypadalo, že to bude sešup jako hrom, nicméně - Rackův taneček byl skokově zpátky v sérii. Sice ne úplně filmařsky (při prvním sledování mně zaujalo prostředí a způsob, jak bylo v komponováno do děje - z obrazovky sálala prostě Sicílie a bylo jedno, jestli to byly uličky "Vigatty" či "Montelussy" - či jak se to píše - pohledy na krajinu nebo interiéry od bytu samotného Montealbana přes komisařství až po paláce), ale dějově a herecky to bylo zcela OK. Zápletka měla logiku a gradaci, Cartarella nevyváděl, takže 75%. A že nám hoši na čele L. Zingarettim trochu zestárli? To se stává všem, i třeba takovému Herculovi Poirotovi.......rozhodně bych celého Montalbana označil asi za nejsymaptičtější italskou tv zábavu v tomhle tisíciletí. A obstojí to více než slušně i s produkcí z doby, kdy Italové ještě uměli točit filmy a seriály, Montalabano je rozhodně sympatičtější a celý děj mnohem méně srdcervoucí než jeho kolega Cattani...... ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ve 30. minutě si můžeme všimnout, že když vyčerpaný Montalbano (Luca Zingaretti) po náročném dni usnul oblečený na posteli, tak měl naleštěné boty. (ladyViolet)

Reklama

Reklama