Reklama

Reklama

Panika v městečku - vánoční poleno

  • Česko Panika v městečku: O Vánocích (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Další dobrodružství Kovboje, Indiána a Koně, hrdinů populární Paniky v městečku. Krátký film autorského dua Stéphane Aubier – Vincent Patar opět pracuje s „neohrabaností" protagonistů, které představují dětské figurky na hraní. Snímek se vyznačuje groteskními situacemi a smyslem pro zkratku. (Anifilm)

Recenze (17)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Je to nádhera, když mezi všemi těmi "klasickými" vánočními pohádkami najednou přistane něco TAKOVÉHO:) Tvůrci Paniky V Městečku zkombinovali svůj obvyklý humor s Vánocemi a dokonce se jim podařila i trochu toho ponaučení. A k tomu nasypali nehoráznou hromadu třeskuté grotesky se záměrně příšernou animací a neodolatelnými momenty, jako je třeba house party u policajta nebo diverze britských královských stráží:) 80% jako u filmu. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu, kde je problém, ale základní film Panika v městečku mě dost štval a ve výsledku se mi vůbec nelíbil a přitom tohle bylo skvělý... nejdřív jsem si myslel, že to dělal někdo úplně jiný, ale to se zdá býti mylným předpokladem. *** Ve zkratce: Kůň: Zavolám Santovi, aby indián a kovboj nedostali vánoční dárek! ... Kde je poleno?! ... On to nebere! Takové neslušné chování! ... <3 ()

Reklama

AnnalieseK 

všechny recenze uživatele

Plastové figurky koňů, prasátek, oveček.. Je to nostalgie se na něco takového dívat. Samotná Panika v městečku byla velkým překvapením a tohle nebylo o nic horší. Jen škoda, že Vánoční poleno nemělo také alespoň hodinu. Skvělý humor, energická atmosféra a originální pojetí. Palec nahoru pro belgické tvůrce. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mám rád seriál, líbil se mi i film. Ale tenhle vánoční speciál mi přišel spíš nablblý než absurdně vtipný. Jsou tu sice vtipné scény (neustálé volání Santovi, diskotéka četníků, konec), ale i tak to byla poměrně slabota. Navíc ty dialogy na úrovni filmu pro čtyřleté mi spíš lezly na nervy. Ano, jsou i v seriálu i ve filmu, ale v nějaké rozumné míře, že to pořád byla solidní absurdita pro všechny. Tohle je fakt spíš jen pro děti. Ale co koukám na zdejší hodnocení, jsem v obrovské menšině, zbytek byl asi nadšený. Budiž. Já si radši znova pustím ten film. Slabé 3* a nebýt toho konce, klidně jdu s hodnocením níž. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Přestože 'Panika v městečku - Vánoční poleno' postrádá chaotickou nepředvídatelnost a surrealistickou extravaganci jak od Švankmajera na speedu - což je signifikantní rys původního seriálu - tak na oplátku tahle krátkometrážní jednohubka a zároveň vánoční speciál z Panique univerza disponuje třeskutě zábavnou groteskností, napínavou stop-motion akcí a dokonale vypointovanou zápletkou. Aneb v jednoduchosti je síla. Epesní záležitost! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama