Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatiaľ čo záchranár Kang Ji-gu (Jang Hyuk), vysiac na lane, vyťahuje doktorku Kim (Soo Ae) zo šachty, do ktorej vletela svojím autom, na opačnom konci Bundangu, zaľudneného predmestia Soulu s takmer pol miliónom obyvateľov, otvára skorumpovaný policajt kontajner s utečencami. Po otvorení ho čaká hrôza a smrad z rozkladajúcich sa tiel nelegálnych prisťahovalcov, z ktorých len jeden akoby zázrakom prežil. Smrtiaca epidémia sa začína bleskurýchle šíriť... (sochoking)

(více)

Recenze (45)

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Tak obetavého kokotka som ešte nevidel! Američanom krivdíme podľa mňa, ked' tvrdíme o nejakom filme, že je príliš americký. Mali by sme si začať zvykať na'' to bolo príliš korejské !'', lebo čo je príliš, je už príliš... Toto bolo desať razy horšie, ako vražedné šnúrky od topánok plné smädu! ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ze začátku bych dala i víc, ale druhá polovina filmu, která měla gradovat, mě nudila. Minutu po minutě bych mohla říkat, co přijde dál. Žádný zvrat, nic abych jenom vydechla překvapením. No a na konci už mi chybělo jenom, aby dav skandoval: Máme holý ruce. Tím spíš, že mu předcházela tak dlouhá a příšerně patetická scéna. Ač oba představitelé hlavních hrdinů patří k těm, které mám ráda (a v podstatě jsem to dokoukala jenom kvůli nim), tak jednou stačilo. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní korejská variace na americké filmy o smrtících virech. Chvilku trvá, než se věci rozjedou a ze spíše komorního dramatu se stává docela epický thriller s několika vyloženě luxusními davovými scénami. Je to napínavé, postavy jsou sympatické (malá holčička svým hereckým projevem strká všechny do kapsy) a není to kýčovitě patetické. Za mě určitě spokojenost. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Název filmu mluví za vše! Vzdušný virus, tisíce infekcí za sekundu, 100% smrt. Ve filmu sledujeme lidské zoufalství,naději,násilí,lásku,pomstu a přátelství. The Flu je opět strhující,napínavá katastrofa s působivou myšlenkou a obrovským rozsahem. Technická stránka je slušná, obzvlášť scéna se skládkou lidských mrtvol byla více než atraktivní a šokující. Chvílemi mě štvalo tradiční Asijské melodrama,kde se řešily mezilidské vztahy a zbytečně film natahovali,ale celkově se jedná o slušný thriller,který určitě doporučuji. 75% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Jo jo, jak tady píše jeden uživatel, také jsem přemýšlela, proč Korejci nekašlou do kapesníku. Když bych měla psát o pocitech, tak jsem se zamilovala do té malé a ze začátku ubreptané prťavičky, dcery doktorky. Ta to snad ani nehrála, to byl heroický výkon, hodný Oskara. Dalo by se skoro říct, že až v jejím stínu hráli Soo-ae a In-pyo Cha i když do budoucna to vidím tak, že se stanou mými oblíbenci. Mělo to grády, akorát v druhé polovině v tom už byl mírný hokej a tu konfrontaci na konci....nevím, to se mně moc nezdálo, ale pak by to asi ztratilo tu živost. Ale já tomu houby rozumím, tak to házím za hlavu a dávám, co dávám. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení snímku probíhalo v Bundang-gu, příměstské části Seongnamu, satelitního města hlavní jihokorejské metropole, Soulu, a to od 11. května do 11. října 2013. (Conspi)

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama