Reklama

Reklama

Deranged

Obsahy(1)

Ako dobre poznáte vašich priateľov?  Príbeh štyroch dievčat, ktoré sa vyberú osláviť rozlúčku so slobodou na vidiecku chatu v Španielsku. Netušia však, že s nimi má niekto iné plány. Pravá zábava začína záhadným útokom na ich hostiteľa, kedy sa jedna po druhej začínajú dostávať do smrteľného nebezpečia. Musia čo najskôr odhaliť identitu vraha a brániť sa jeho útokom. V opačnom prípade sa stanú obeťami brutálnych vrážd. (xzajox)

(více)

Recenze (3)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ano, i ze španělských podzemních nor nás může překvapit taková filmová bezradnost. Deranged je přesně ten případ "low budget" slasheru, který nechcete vidět. Totální předvídatelnost nebo absence (alespoň náznaku) nějaké invence je jedna věc. Obojí se dá spláchnout s konstatováním, že po moderní vyvražďovačce už nic takovýho nemůžeme chtít. Druhá věc, a mnohem bolestivější, je však kvarteto krutě přehrávajících pipin, navíc s tak odpornou angličtinou, že se vaše uši budou snad poprvé chvět nefalšovanou agónií. V tomhle ohledu mě film opravdu vyčerpal a znechutil. Sekera nesekera. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Skupinka dievčat si na víkend vyrazí zabaviť sa do odľahlého rodinného domu, predtým ako jednu z nich čaká svadba. Netušia však, že niekto si tu pre nich už pripravil iné, krvavé plány a tak budú musieť bojovať o prežitie. Bezstarostný, jednoduchý horor, ktorý bol zrejme natočený priamočiaro pre zábavu, aspoň v to dúfam. Pretože to dámske osadenstvo, ich afektované prejavy a brutálny prízvuk hlavnej hrdinky, ktorá pôsobí ako by sa angličtinu naučila tesne pred natáčaním, to sa jednoducho nedá brať vážne. A takisto príbeh, v ktorom je už po pár minútach jasné nielen o čo pôjde, ale aj to ako to bude prebiehať a aká je pointa. Ale nevadí; v druhej polovici filmu sa to totiž celkom pekne rozbehne, viac-menej to funguje, zabaví a objaví sa niekoľko príjemne napínavých + krvavých scén, takže OK. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Španělé posledních pár let nás zásobují většinou samými dobrými kousky a tak to láká se mrknout na něco od nich. Bohužel Deranged je případ naprosto stupidního filmu, kde není vidět nic nového a navíc herecký výkon je také hodně slabý! Já jsem filmem zklamán a vím jistě, že na tohle se znovu dívat nebudu, ani kdyby to byl poslední film na světě. 15% ()

Reklama

Reklama