Reklama

Reklama

Tajemství černých děr

(TV film)
  • USA Black Hole

Obsahy(1)

Černé díry nejsou jen zvláštní kosmické objekty, ale mají svůj zásadní význam při vzniku galaxií a vlastně i života, jak ho dnes známe. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tyhle věci mě odjakživa zajímaly. Je skvělé, co nám dnešní technika nabízí za možnosti. Díky ní a Albertu Einsteinovi si můžeme představit nejen vznik, ale i zánik vesmíru a dokonce i s určeným datem +- gůgl let. Toho se lidstvo, ale nemá šanci dožít. Černých děr je v našich zemí tolik, že se zničíme navzájem. To jsou ale jiné díry a já odbíhám úplně jinam ... My máme vlastně štěstí, že naši Zemi čeká ještě tak 5 miliard let, než nás roztrhá galaxie v souhvězdí Andromedy, která se k nám prý blíží rychlostí 300 tisíc km/h. Na základě čehož se na místě, kde jsme se do té doby zhruba tak 9 miliard let vyskytovali, vytvoří dvě supervelké černé díry. Díky počítačové vizualizaci jsme se mohli alespoň přiblížit k jedné takové díře, popř. nyní víme, co by se s námi dělo, kdybychom to jakože "teoreticky" všechno přežili. :-) ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Pojem čierna diera je tak ťažko predstaviteľný a popísateľný, že aj keď sa autori snažili čo najviac priblížiť BFU tak to aj napriek úsiliu drvivá väčšina nechápe. Na toto musíte byť fest kockatá hlava.. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Dokument obsahuje vela zaujmavých informácií, ktoré medzi sebou súvisia a keď dokument nepozeráte pozorne, tak ako ja nemá to moc velký zmysel. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama