Reklama

Reklama

Kapoor & Sons

  • Indie कपूर एंड सन्स (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rahul (Fawad Khan) a Arjun (Sidharth Malhotra) už dlouho žijí v zahraničí, ale nyní přijíždějí domů, aby navštívili nemocného dědečka. Bratři postupně zjišťují, že manželství jejich rodičů se rozpadá a rodina se ocitla ve špatné finanční situaci. To však nezůstane jedinou nepříjemností, na povrch vyplouvají různá další tajemství. Narušeny jsou všechny vzájemné vztahy v rodině, každý si v sobě nese nějakou křivdu i vinu. Rodiči podceňovaný a odstrkovaný Arjun oprávněně žárlí na úspěšnějšího bratra. Rahul se na druhé straně musí vyrovnat s utajovanou homosexualitou a přehnaným zájmem rodičů. Rodiče v sobě nesou zradu, které se dopustili, jeden na synovi, druhý na partnerovi. (bllm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film, ale pre mňa nie v dobrom slova zmysle, téma rodiny, utajovania skutočností detí pred rodičmi a rodičov pred deťmi, všetkých pred pred všetkými, nepochopenie do toho rodinná tragédia, vzájomné obviňovanie, nepochopenie, zákernosti, zrada a na koniec zdanlivý happyending. Nie je to niečo čo ma oslovuje.... ()

keepsmile 

všechny recenze uživatele

Indie řízlá tak trochu starou školou zbytku filmového světa. Krásné vykreslení charakterů, celé rodiny na rozjezd, následná zápletka a úžasná gradace když se celá rodina má vyfotit a zdá se, že ne vše je tak pozitivní jak se na první pohled zdá... Následně režisér celé to více jak hodinu budované pozitivum nechá doslova spláchnout do hajzllu a nastolí těžkou depku, smrt, pláč, odcházení, zradu, pláč .... aby se nakonec vše vrátilo do maximálně sentimentálního konce...ty detaily, kamera, režie.... Miluju Indii, tohle jsem fakt užil. Jen samotná Alia je za 5 hvězdiček! :) ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Novotou vonící bollywoodský film mě velice mile překvapil. Rozjíždí se pomalu, chvilkami jsem měl tendenci kousek přeskočit, ale stále mě udrželi v zájmu všichni tři sympatičtí hlavní představitelé Tia, Arjun a Rahul (gay postava, indicky-decentně napsaná a hraje ji pákistánský herec Fawad Khan). To, ale jak se film rozjede v té poslední třetině, je opravdu bomba a především citlivější dušičky si přijdou na své. Cením si také, že poslední dobou je v Indii ve filmu více řešena gay problematika, i když zatím jen okrajově a decentně a hlavně (a dříve tomu tak často nebylo) neantagonně, neurážlivě. Doporučuji ... 8898 ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* rodinné dramata založené na potlačovaných výčitkách tu najdeme na stovky a tohle je vyjímečné jen díky exotické lokaci. Proč bych se opakoval, když všechno vlastně napsala uživatelka bllm. Na indické poměry tentokrát tanečků bylo pomálo a lepší známku má jen díky poslední třetině, jinak je to zbytečně natahovaný film. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Další rodinné drama, kdy během setkání jejích členů vyplavou na povrch různé utajované skutečnosti. Ten tají to, a ten si nese v sobě roky zase něco jinýho, a další neřekl pravdu o onom, všichni jsou svým způsobem ublížení. Bylo to tu stokrát, tentokrát je to z Indie, ale nepřináší to vůbec nic zajímavého ani nového. Já jsem si to pustila v očekávání rozsáhlejší gay zápletky, která se nekonala, ale to je moje chyba. O komedii se moc nejedná, vtipnej je dědeček, to je milá postava a nesnesitelně vtipná je Tia, jinak to moc legrace není, spíš lehké drama. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama