Reklama

Reklama

Deadly Weekend

  • USA Zellwood (neoficiální název)
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražd'ovačka, kterých už jsme měli možnost vidět mraky a na mě to delší dojem rozhodně nezanechá. Film, který snadno splyne se zbytkem a abych se na to musel dívat vícekrát, tak tak dobrý zkrátka není. S herečkami jsem byl naprosto spokojený, tak jen díky nim jsem vydržel se dívat dále. Bohužel konec totálně sklamal. 30% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Campovanie dvoch mladých párov sa zvrtne zlým smerom, po tom ako narazia na ortodoxne vraždiacu famíliu. Začína to ako pohodový, nenáročný prírodný slasher a potom sa to zbytočne skomplikuje na nezvládnutý exploitation. Neviem prečo teda. Moje hodnotenie je hlavne za pekné hlavné hrdinky, vďaka čomu sa na to pozeralo dobre aj v miestach kedy to vôbec nefungovalo. PS: ricci.s - neviem či si pozeral „unrated“ verziu, ale odhalené poprsia tam rozhodne boli, dokonca hneď v úvodných minútach :-) ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Ty kleště z první scény mě snad budou budit ze spaní. AU ! No a poté nastal zmatek vypadá to,že bude slasher při kempování a najednou se z toho stane exploitation o šílené rodince. Je teda velká škoda že ani jedna část nefunguje. Rád bych dal více jak 1 hvězdu ale ne za ty 2 scény a pěkné holky fakt víc nedám. 24% --- 2/10 IMDb ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dva mladé, sympatické páriky verzus jedna pomätená psycho rodinka. Úvodná scénka potešila, ale film rozhodne nie. Celú prvú polovicu sa hovno dialo, dokonca som si myslel, že z toho bude ďalší idiotský slasher. Napokon sa z toho vykľul tradičný exploitation, ale s výnimkou jednej kvalitnej gorescénky sa tu toho veľa nevyskytlo. Tri zamordovania zo štyroch mimo záber? To snáď nie. Navyše nudnejší záver už ani nemohli zvoliť. Ale aspoň je to schopne nakrútené a hlavné kladné hrdinky by rozhodne stáli... za niečo. Možno keby sa počas celej stopáže mihlo nejaké odhalené poprsie, niečo by som prihodil, ale takto asi sotva. Sakriš, najlepší bol fakt začiatok, bohvie, prečo v tomto trende režisér nepokračoval. (Stobbart - Ja som tie odhalené poprsie videl LEN v úvodných minútach, potom do konca filmu už nič :-( ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Se snímkem „Deadly Weekend“ získáváte celkem klasický slasher, který je okořeněný tím, že je zde docela dobré gore, i když do nějakých extrémů se nakonec nejde. Je zde snaha udržet celou dobu divákovu pozornost, což se tak nějak i může stát. Přesto snímek zásadně nevyniká a v oblasti slasheru i torture porn se jedná spíše o průměr, v případě druhého žánru o podprůměr. Není to ale snímek, který by vás vyloženě urazil. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama