Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (293)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Námět nevypadal na papíře vůbec špatně, což do jisté míry potvrzoval i vtipný trailer, ale filmová skutečnost je již méně veselá. Přísnější měřítko snese snad jen první půlhodina, kde se objevuje i většina gagů z traileru. Zbytek filmu už jede pouze ze setrvačnosti, přičemž na řadu postupně přichází nevhodný humor, zbytečné výlevy mouder hlavních postav a v neposlední řadě i nuda. Škoda, od námětu a režiséra (Girl Next Door) jsem čekal daleko víc. PS.: Nechápu, proč se vtipné scénky z titulků podobných komedií neobjevují normálně ve filmu. Cílové publikum asi holt více oceňuje humor s bláznivou šlapkou v pokročilých letech nebo nahým tlustým chlápkem s upoceným zadkem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase človek natrafí aj na ľahkú komédiu, ktorá naozaj pobaví, vôbec neurazí, je tak správne uletená, ale zbytočne nepreháňa a na pobavenie naozaj nepotrebuje nadmerné presexualizovanie ani prvoplánové fóry. Táto patrí medzi tieto typy, má naozaj slušný rozjazd aj zápletku. Škoda len tej druhej polovice, to už bolo také priemernejšie, scenár šliapal vodu, mohlo to byť vtipnejšie. ()

Reklama

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

V komedii se dokážou skvěle vyblbnout ve variaci na situaci, kdybych mohl předstírat, že jsem polda, co by se stalo? Naneštěstí do tématu vnáší dramatickou a pěkně závažnou akční rovinu, která dobrou zábavu jaksi kazí, přesto si to alespoň trochu dovede film omluvit vnitřním uspořádáním o hledání sebe sama skrze práci na vývoji počítačové hry. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Děsně příjemná dvojka, která mi vrátila vzpomínky na dětství, kdy jsem sledoval Lethal Weapon. Uteklo 20 let a nikomu se ke zdárné sérii nepodařilo ani zdaleka přiblížit. Přesto jsem mile rád přijal a poměrně se i těšil na tuhle komedii. Nečekal jsem žádnou bombu, nápad dobrý, pak se to trošku zvrtne a je z toho zase něco jiného, což se mi úplně nelíbilo. I tak se ale tvůrcům ve finále podařilo udržet nohy na zemi a nestala se z toho sračka, jakou to být jednoduše mohlo. Udrželi se a já se bavil. Navíc dospělé finále u takového filmu ... zázrak! Navíc Nina Dobrev <3 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, jak lépe by to asi vypadalo, kdyby se tohoto materiálu ujali tvůrci 22 Jump Street. Takhle nám zde totiž zbývá jen nemastná neslaná komedie, která všechny své prima nápady vystřílí v první polovině, aby tu druhou už jen ukecaně nudila. Za sympatickou dvojici Wayans/Johnson ale tu třetí hvězdu dát musím. Tihle dva sympaťáci z New Girl si zaslouží každou filmovou příležitost. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama