Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (293)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ale tak rozhodně jo :-) Zabavil jsem se myslím dostatečně o vtipných scenách se dá říct, že na rozdíl od jiných komedií, byli opravdu vtipné. Scénář už není zase tak světový, ale tady jde především o zábavu a to se povedlo. Já to chvílema téhle dvojici celkem věřil, že ti policajti fakt jsou :-) Slušnej průměr. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ale jo, sice nic nového pod sluncem, ale i poměrně okoukané zápletky a očekávatelné fórky zde celkem fungují. Především ústřední myšlenka falešných policajtů je sama o sobě docela vtipná a přináší řadu k popukání momentů. Pokud si ordinujete jednu komedii na deset jiných filmů, zaručeně vám to sedne :). ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek New Girl jsem se na film, kde hlavní dvojici hrají herci z tohohle seriálu, opravdu těšil. Už první trailer mě pobavil. Nick a Coach, nebo chcete-li Jake a Damon mě rozhodně nezklamali a film si očividně užívali. Zábava to byla celou dobu, vážně jsem se dobře bavil, protože tihle dva jsou prostě fajn herci. Samozřejmě, že by se našlo pár věcí, které by si mohli odpustit (špekoun, výměna zubů), ale celkově si myslím, že se to povedlo. Věřím, že obliba New Girl v tomto hodnocení pomohla, přesto si myslím, že si to můžou užít i ostatní diváci. Film s pohodovým nádechem, kde se dva kámoši dobře baví - mě to stačí. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Aniž bych chtěl hodnocení jakkoli ublížit, tak prostě musím konstatovat, že tohle mi absolutně nesedlo. Zasmál jsem se pouze jednou a už si vůbec nepamatuji čemu. Zbytek rozhodně není vtipný, ale absolutně trapný, nekonečně debilní a prakticky nekoukatelný. Příběh stojí úplně za hovno. Myslel jsem si, že to bude nesrovnatelně lepší, protože nápad to rozhodně není zlý. Přišlo mi, že když uvidím dva retoše, co předstírají, že jsou policisté, tak že je to prakticky záruka skvělé zábavy. No, asi by to nesměl režírovat kokot. Hlavní hrdinové také nejsou úplně ty typy, které by vás celou stopáž srali. Dá se na ně celkem bez vyvinutí vyššího úsilí zvyknout. Opravdu nedovedu povědět, kde se přesně stala chyba, ale tahle sračka je vážně nekoukatelná. Celý film je v každém směru neuvěřitelně přetažený za vlasy. Přišlo mi to celé, jako ubohá prezentace pro 13 leté americké gaye, jak je skvělé býti policajtem. Člověk je poté vládcem vesmíru a může vlastně úplně všechno. Nechci snímek zase tak moc urážet. Viděl jsem trapnější nesmysly. Tohle mě spíše zklamalo než nasralo. Přesto si neodpustím odpad. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná záležitost s typickým americkým smyslem pro humor (ať už mířeným proti poldům, nebo vtípky na černochy). Kupodivu to v závěru nekulhá ani tak moc, jak je obvykle u komedií zvykem. Ten prvotní nápad je dost dobrý a těží z něj jak se dá (domácí násilí u černošského sesterstva, flaška, zátah v obchoďáku). Až má člověk chuť splašit si někde uniformu a vyrazit do ulic. Wayansovy mám hodně rád a zdá se, že se ta jejich komičnost a schopnost dělat si srandu ze svých vlastních postav dědí. 3.5* ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama