Reklama

Reklama

Ocel a krajky

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co soud osvobodí bezskrupulózního obchodníka Daniela Emmersona na základě falešného svědectví jeho čtyř kamarádů, spáchá pianistka Gaily Morton, kterou Emerson znásilnil, sebevraždu. Její žalem zlomený bratr-vědec, vytvoří tajně její robotickou kopii a o pět let později ji pošle krvavě zprovodit Emmersona a jeho kumpány ze světa. (choze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Moc se divím, že jsem se k tomuto kousku dostal až teď. Rape / revange sci-fi béčko jako noha. Výborný nápad, nápadité a dostatečně krvavé mordy a kupodivu hodně příjemné herecké obsazení ( s pár známými ksichty ), takže film nepůsobí vůbec ,,toaletně". Slušné efekty, těch 90 minut je akorát tak, aby se člověk nezačal nudit. Začátky devadesátých let, to byla doba, kdy se s filmy o ,,cyborcích" roztrhl pytel a proto se opravdu divím, že jsem, jakožto fanoušek tohoto pokleslého subžánru, na Steel and Lace narazil po více než dvaceti letech. Vynikající VHSková záležitost ! 4* ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2016] Vidět to jako malej capart začátkem 90. let na VHS, tak asi chrochtám blahem. Scénář bohužel není z nejoriginálnějších a atmosférický tohle béčko taky moc není. Na žánr a dobu vzniku to je asi poměrně zajímavej počin, ale zub času zahlodal, takže nejlepší byl otrleckej simultánní překlad. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Za stylovým názvem a slibným námětem se bohužel ukrývá jen průměrný béčkový robo-horůrek, který připomene Cravenovu starší SMRTÍCÍ PŘÍTELKYNI, kterýžto snímek rovněž pojednává o vraždící robotce a je přibližně stejně promarněný a nezáživný. Scénář odbytý a od začátku průhledný až na konec závěrečných titulků, spokojující se s nejjednodušími řešeními, po napětí ani památky a kladné postavy si moc mých sympatií nezískaly (i když ta malířka vypadala jako Diane Lane). Navíc mě zklamalo, že se tvůrci vyhnuli scéně znásilnění a že byli útočníky nějací yuppies a ne motorkáři, jak to zpočátku vypadalo. Přece jen robotka mstící se motorkářskému gangu, to by bylo jiné kafe. Jediným plusem tak zůstává slušné gore, robotka ty sráče rozšmelcuje pěkně, to se musí nechat. Zabitý film, škoda. Distribuce u nás: Video-Spoj. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Krásný béčkový námět na který se dobře kouká díky dvěma kráskám Clare Wren a Stacy Haiduk, ale film je jaksi celý tak trochu nedomrlý. Tu a tam krásné "osmdesátkové" labůžo mordovačky, ale decánko absence krásné atmosféry, která je na těch starých béčkách tak krásná. Rozjezd je stylový, ale dojezd není krásný. Nebýt toho "bránici-trhajícího" simultánního překladu Samanthy Bifidus a Jíry Fostré, tak bych asi snímek prospal. Jakýkoliv tento kino-dabing v rámci Festivalu otrlého diváka ihned přidává projekci vysokou hodnotu a posouvá zážitek do jiné dimenze. Takže i kdyby šlo o sebemenší pejčovinu, tak se zaručeně budete královsky bavit! Neotálejte a vzhůru do kina AERO! ()

raimi 

všechny recenze uživatele

"A rape victim returns from the dead to seek vengeance on her rapists in this gory horror film." A je vymalováno. Zbývá jen dodat, že režisér filmu Ernest Farino je ceněný tvůrce speciálních efektů (Galaxy of Terror, Věc, Terminátor, Cyborg), a je víceméně jasné, že to "gory" bude stát za to. A taky že jo. Celkem nahláškovaný béčko s pár známýma ksichtama a krásnýma gore fatalitama. A mihne se tu i J.R. Bookwalter, režisér zombiárny The Dead Next Door (jeho postava je v credits uvedena jako "Fat Donut-Eating Detective" :-)). ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama