Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj snímku úzce navazuje na poslední díl seriálu Dallas. J. R. (Larry Hagman) se vrací po letech z Evropy, aby znovu získal rodinnou naftařskou společnost Ewing Oil, kterou nyní vede Cliff Burns (Ken Kercheval). J. R. nemá dostatek finančních prostředků k jejímu odkoupení a proto musí předstírat svou vlastní smrt, aby mohl manipulovat s akciemi svého syna Johna Rosse. (donkocicak)

(více)

Recenze (13)

topi80 

všechny recenze uživatele

Že si tvůrci Dallasu dokážou tak trochu udělat legraci sami ze sebe, to dokazuje i tento scénáristickými a filmařskými kvalitami nepříliš překypující film. Ale pobavil jsem se, Džejárův návrat byl opravdu triumfální, jako vzpomínka dobré, a protože madam nostalgie také zafungovala, nemám důvod jít s hodnocením níže než u seriálu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další snaha vytěžit co se dá z uzavřeného seriálu. Pro fanoušky určitě potěšení pro odpůrce jen další osypky. Já patřil spíš k těm prvním. Kvalit seriálu to nedosahuje ani náhodou. ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Všichni z nás se kdysi chtěli dovědět, jak to s J.R.em dopadlo... Vždyť otevřený konec posledního dílu Dallasu vyvolal mnoho otázek. Na ty se nám snaží odpovědět právě TV film J.R. se vrací. Stárnoucí herci Hagman a Duffy sice nedokáží obnovit ztracené kouzlo seriálu, i tak je to ale zajímavá podívaná... ()

DallasClubCz 

všechny recenze uživatele

Pokračování legendy seriálu Dallas, nejsledovanější televizní show. Dallas - to byl prostě fenomén našeho mládí... Zveme všechny fanoušky Dallasu na stránky nově založeného českého fanclubu: http://www.dallasclub.cz Najdete zde vše ze zákulisí natáčení seriálu Dallas, připravujeme zveřejnění podrobných obsahů všech epizod. A budeme rádi, když nám pomůžete. Přidejte se k nám a staňte se členy Dallas fanclubu! Děkujeme Vám... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Prvý krát od roku 1989 sa natáčalo opäť na známej usadlosti Southfork. V posledných dvoch sériách sa totiž všetky exteriérové zábery ranča natáčali vo filmových ateliéroch v Kalifornii. (m.a.t.o.)
  • Posledný projekt spojený so značkou Dallas, na ktorom sa podieľal producent pôvodného seriálu Leonard Katzman. Zomrel dva mesiace pred premiérou filmu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama