Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hara, žena ve středních letech, vchází na novorozenecké oddělení, ze kterého si posléze odnáší kojence. Příběh, vyprávěný s minimem dialogů a převážně obrazově, zprostředkuje divákovi vhled do Hařina vnitřního života a motivů, které ji mohly vést k tak jednoznačně společensky odsuzovanému činu. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (4)

RickyFitts odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad bych byl za burana, ale kouzlo dlouhých záběrů s dlouhýma stmívačkama jsem nedokázal ocenit, hlavní hrdinka mě neskutečně iritovala a celou dobu jsem doufal, že ten film přece jen bude o něčem... a nebyl. Příběh o vztahu s dítětem to nebyl, příběh o nespravedlnosti v soudnictví se to snad snažil být, ale takových už bylo, a mnohem funkčnějších. ()

lida93 

všechny recenze uživatele

Klidný a divný film, který není nic moc ve srovnání ostatních filmů na festivalu. Jinak tuctový snímek. ()

Reklama

DH3Factor 

všechny recenze uživatele

Tato festivalová lahůdka nabízí docela jiný pohled na zkrachovalé Řecko, než ten, co známe z turistických letovisek. Z filmu samotného na Vás již od začátku dýchá jistá atmosféra provoněná olivami a mořem. Výběr hlavní hrdinky byl podle mě trefou do černého, její výkon v hlavní roli bych označil za více než ucházející. Také černobílé pojetí dodává snímku určitou sílu. Avšak toto téma není a nikdy nebude mým šálkem kávy. Jedná se ale o pěkné nahlednutí do tvorby našich středomořských kolegů. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama