Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pár let po brutálním masakru na Kennedyho střední škole, kdy robotičtí učitelé vyhlásili válku všem žákům, se začne hrůza opakovat. Tentokrát cybork v těle mladého učitele objíždí všechny střední školy, kde likviduje problémové studenty. V patách má však fanatického policistu, který chce za jeho pomoci vytvořit armádu jemu identických robotů. Do toho všeho se ostatním učitelům jejich nový kolega začíná zdát podivný, jiný... Válka muže začít! (matestlust)

(více)

Recenze (38)

choze 

všechny recenze uživatele

Slabší scénář + nižší rozpočet = nenápadité komornější pokračování CLASS OF 1999 aka EXTERMINÁTORA (nezaměňovat s Gintyho dvěma EXTERMINÁTORY), postrádající futuristické prvky a kvalitní masky, akci a hlášky jedničky, z níž se tu objeví pár záběrů. Trojici vražedných učitelských robotů nahradil jeden, správně tupě hraný Sashou Mitchellem, který předvádí, co si natrénoval na pokračováních KICKBOXERů (a pozoruhodně tu připomíná Keanu Reevese) a tentokrát se dočkáme závěrečného twistu, který mi ale byl po předchozí unylé hodince a půl putna a místo něj bych spíš uvítal znásilnění té učitelky a zabití toho dementního šerifa. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Problém č. 1! Codymu Lambertovi, teda vlastne Sashovi Mitchellovi, tú jeho terminátorovskú zabijáckosť proste nejde uveriť. Vec prvá. Problém č. 2 a vec druhá! Spiro Razatos je skvelý koordinátor kaskadérov a akčných scén, ale film ako celok utiahnuť nedokáže a z jeho angažovaní sa na hlavnom kočíkovaní snímku utrpeli aj spomínané akčné sekvencie, pretože sa na nich podieľala iná osoba. Oproti geniálnemu predchodcovi ( CLASS OF 1999 ) obrovský zostup nadol. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uběhli sotva čtyři roky od Lesterova školního masakru a už začali někoho svrbět prsty a muselo se natočit pokračování. Jenže režisér Razatos musel zkrátka přijít s něčím novým, protože jen obyčejné okopírování původního filmu by mu úspěch nepřineslo. Bohužel i přes veškerou snahu se mu podařilo vypotit jen hodně průměrný (možná i podprůměrný) film se slabým scénářem a krkolomnými hereckými výkony. Přitom to nemuselo vůbec dopadnout zle. To by však nesměl režisér tolik tlačit na pilu a místo přehnaných akčních scén se více soustředit na budování potřebné atmosféry. Sasha Mitchell a jeho provařený ksicht si tentokrát nevedl zas až tak špatně, za což ho musím alespoň trochu pochválit, protože od dob seriálu Step by Step to s ním šlo dost z kopce. Tedy hlavně co se atraktivnosti jeho rolí týče. Bohužel to samé už nemůžu říci o ostatních hercích, nebo postavách, které se tu objevily. Snad jen pohledná Caitlin Dulany si zaslouží větší diváckou pozornost, ale to hlavně díky svým ženským přednostem, které se nebála ukázat. A to ještě do kladů a záporů tohoto filmu nepočítám otřesný český dabing. Za který ovšem tvůrci filmu nemůžou.50% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Tak jakože fakt blbina . Ale bavil mě ten klasickej 80ko90kovej přístup. Poměrně syrové násilí kde umírají i děti prosící o milost. To už se dneska prostě nestane. Pokus o zvrat nebo jak to cosi nazvat byl fakt úsměvný, ale někde v tom posměšném úsměvu je i část, která z té lacinosti má určitou radost. Jakoby se člověk prostě vrátil v čase a mohl být zase ten malej smradík. Kouďák byl v roli vraha chvílema velmi dobrej a pak zase působil jako totální omyl. Caitlin Dulany je pěkná baba a postelová scénu bez hraní si na umění je taky fajn. Takže kdo se rád posune časem z5, kdy největší problém byla pětka z češtiny a zarach na víkend, ten se zabaví. Plusem je i to, že to je tak krátké. 55 procent. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není, ale vlastně nevím, za co tu jednu hvězdu dávám. Asi tak 10x horší než první díl - místo ghetta s desítkama studentů, z nichž každý nosí zbraň tu máme pár problémových blbečků bez stylu, místo velkolepých akcí pár nezajímavých vražd a trapnou naháněčku v lese. A hlavně Sasha "Kouďák" Mitchell jako záporák? To fakt ne, tomu sem to nevěřil ani pět sekund, neustále sem čekal, kdy vytasí nějakou hlášku nebo to svoje čééče. A ta pointa... ta to dosrala definitivně. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama