Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pár let po brutálním masakru na Kennedyho střední škole, kdy robotičtí učitelé vyhlásili válku všem žákům, se začne hrůza opakovat. Tentokrát cybork v těle mladého učitele objíždí všechny střední školy, kde likviduje problémové studenty. V patách má však fanatického policistu, který chce za jeho pomoci vytvořit armádu jemu identických robotů. Do toho všeho se ostatním učitelům jejich nový kolega začíná zdát podivný, jiný... Válka muže začít! (matestlust)

(více)

Recenze (38)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sasha Mitchell získal prvú významnú úlohu v seriály "Dallas". No do filmových dejín sa nezmazateľne zapísal ako Cody Lambert z rodinného seriálu "Krok za krokom". Kto by nepoznal streleného bratranca Codyho? Skúšal to tiež v karate sérii "Kickboxer", kde prebral štafetu po charizmatickom Jean Claudovi. Tam mu to však moc nešlo. Bol som však velice zvedavý ako stvárnil chladnokrvného robotického učiteľa. Potešil ma. Prekvapivo mu táto záporná úloha veľmi dobre sadla. Sasha Mitchell je výborný "Exterminator 2". ** ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ještě že jsem byl ve škole hodný a pilný chlapec protože naštvat Sashu bych teda nechtěl. On takovej přátelsky vhozenej odjištěnej granát do auta ve kterém sedí vaše maličkost asi nepotěší. Každopádně Sasha dle mého prokazoval službu veřejnosti protože verbež kterou tam tak úspěšně likvidoval nemohla chybět nikomu. Akorát nakonec to krapet přepískl ale tak znáte to člověk se občas nechá strhnout když už je v plném nasazení. Konec byl jakej byl na 100% díky rozpočtu ale mně to bylo tak nějak šumák protože tenhle filmek je pohodová odreagovačka a pokud máte děcka co ve škole nedávaj pozor tak jim pusťte úvodních cca 15 minut třeba to zabere. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé pokračování stojí vlastně jen na dvou věcech - pro danou roli velmi vhodně topornému herectví Sashi Mitchella (sedlo to tak, až je vlastně dobrý) a kráse Caitlin Dulany. Jinak je to prostě slabý čajíček, levný, tupý, jednoduchý, prostý. Zajímavé ale je, že pro ty dvě věci se na to kouknu kdykoliv znovu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Problém č. 1! Codymu Lambertovi, teda vlastne Sashovi Mitchellovi, tú jeho terminátorovskú zabijáckosť proste nejde uveriť. Vec prvá. Problém č. 2 a vec druhá! Spiro Razatos je skvelý koordinátor kaskadérov a akčných scén, ale film ako celok utiahnuť nedokáže a z jeho angažovaní sa na hlavnom kočíkovaní snímku utrpeli aj spomínané akčné sekvencie, pretože sa na nich podieľala iná osoba. Oproti geniálnemu predchodcovi ( CLASS OF 1999 ) obrovský zostup nadol. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Tak jakože fakt blbina . Ale bavil mě ten klasickej 80ko90kovej přístup. Poměrně syrové násilí kde umírají i děti prosící o milost. To už se dneska prostě nestane. Pokus o zvrat nebo jak to cosi nazvat byl fakt úsměvný, ale někde v tom posměšném úsměvu je i část, která z té lacinosti má určitou radost. Jakoby se člověk prostě vrátil v čase a mohl být zase ten malej smradík. Kouďák byl v roli vraha chvílema velmi dobrej a pak zase působil jako totální omyl. Caitlin Dulany je pěkná baba a postelová scénu bez hraní si na umění je taky fajn. Takže kdo se rád posune časem z5, kdy největší problém byla pětka z češtiny a zarach na víkend, ten se zabaví. Plusem je i to, že to je tak krátké. 55 procent. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama