Reklama

Reklama

Nejpodivnější dinosauři

(TV film)
  • Česko Nejpodivnější dinosaurus (více)

Obsahy(1)

Dinosauři jsou ti nejzáhadnější tvorové, kteří kdy kráčeli po naší planetě. Vědci se snaží odhalit tajemství jejich zvláštních anatomických rysů. Bylo, nebylo, před dávnými časy byl celý svět slátaný dohromady na jednom gigantickém kontinentu. Jeho obyvatelé byli mrňaví a spousta z nich vypadala podobně. Ale potom se během několika miliónů let pevnina roztrhala na kusy. Stvoření začala mít jiný vzhled, růst do velikosti a nejpodivnějších podob. Prťavé končetiny vystrčené pod enormní kebulí. Drápy jako mačety v kombinaci s gigantickými čelistmi. Nastal čas bizarních dinosaurů. V dokumentárním filmu Nejpodivnější dinosauři se dozvídáme, že díky pozorování a zkoumání nejpodivnějších podob potomků matky přírody máme šanci lépe porozumět silám evoluce, které z dinosaurů udělaly pány naší planety. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Guran 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý dokument o dinosaurech. Takhle nějak si představuji kvalitu v oboru dinosaurů. Filmaři nám více poskytují počítačové záběry, než mluvení. více nás seznamují s každým dinosaurem a vše je do podrobna vysvětleno. Jediný zápor jsou v tomhle případě efekty, které jsou snad ještě horší, než v prvním Mortal Kombatu, ale není to zase tak zlé, abych kvůli tomu ubral hvězdičku. Skvělý dokument! ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Tradicne netradicni dokument o vyvoji dinosauru, plny zajimavosti a novych objevu i polemik. Dokument mapuje dinosaury z pohledu fyzickeho vyvoje s porovnanim u soucasnych zivocichu, ktere jsou doplneny cgi animacemi i ukazkamy na dochovalich kostrach, v dokumentu jsou predstaveny hlavne ty nejzajimavejsi a nejpodivnejsi dinosauři. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama