Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpříjemnějších filmů loňského roku, jehož pohodovost i schopnost vyhnout se nejrůznějším klišé je místy až obdivuhodná. Skvělý scénář je tady navíc podpořen skvělou dvojkou Rockwell-Knightley. Rozhodně film, na který se někdy kouknu ráda znova, jednoznačně zvedne náladu, v daném žánru inteligentní oddechovka. 85% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Keira Knightley je sama o sobě dobrá herečka a na její filmy většinou rád kouknu. Laggies není žádný výjimka, tudíž jde o celkem zábavnou romantickou komedii, která sice neukáže nic nového, ale příjemně se na to dívá. Čím dál sympatičtější je mi Chloë Grace Moretz, která se pomalu ale jistě blíží k mé topce .. 6/10 = 68% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Často, aby sa človek mohol v živote posunúť vpred, musí najskôr za sebou spáliť všetky väzby na minulosť... Pravda. Niekedy sa vážne inak nedá, pričom film tu veľmi príjemným a oddychovým spôsobom podsúva túto posmutnelú myšlienku. Skrátka vážna téma sa tu rozoberá spôsobom, ktorý diváka neodradí, naopak, veľmi príjemne ho naladí, čo je veľké plus. 70/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Uvědomuješ si, že návrat do pubertálního života a plížení do mého domu je divné?" Mně to ani tak divné nepřipadá, protože z puberty patrně nikdy nevyrostu. Možná ji jednou vyměním za senilitu. Ale zpět k filmu a k jeho nejúžasnějšímu okamžiku - zhroucení Megan na pohovku. Musel jsem si to dát třikrát po sobě, protože ta ladnost pohybu mne ohromila, okouzlila a jako vždy jsem se zamiloval. Takže pak mi nečinilo problém užít si točení s cedulí, hrátky se skateboardem či právnický výslech, ale přesto jsem si všiml, že mě při tom kodrcání životem bavila Megan o dost víc než film. ()

adam9 

všechny recenze uživatele

Vše plyne pohodovým, víceméně nedojáckým tempem, ale dojem z chování hlavní postavy mě tak vytáčí a zraňuje, že mi je celkový obrázek spíše proti srsti. Zkrátka ženy dokážou být pěkné bezcitné bitches, ale dokážou to zahrát tak, že jsou stejně nejdůležitější na světě. Pro mě to jen potvrzuje vyvracení mýtu, že ženy jsou citově vyspělejší. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama