Reklama

Reklama

Šťastné a veselé

  • USA Happy Christmas (více)
Trailer

VOD (1)

Po rozchodu se Jenny nastěhuje ke svému bratrovi, který žije se synkem a manželkou Kelly. Začínající spisovatelka Kelly si díky nové spolubydlící uvědomí, že z dosavadního vývoje jejího života, kariéry i vztahů pramení veškeré její štěstí. Začínající spisovatelka Kelly žije se svým manželem, filmovým režisérem Jeffem, a jejich dvouletým synkem poklidným životem v Chicagu. Když se k nim však nastěhuje Jeffova nezodpovědná mladší sestra Jenny, která se právě rozešla se svým chlapcem, všechno se změní. Jenny naváže pochybnou známost s hlídačem dětí a dealerem trávy Kevinem. Společně s kamarádem Carsonem se dívka stává hybatelkou změn v životě Kelly, jejíž kariéra i manželství se začínají ubírat zcela novými směry. Jsou však tyto změny skutečně žádoucí? (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (31)

Ham.and.eggs 

všechny recenze uživatele

Znáte tu situaci, kdy nemůžete usnout, pustíte si film a v tom okamžiku spíte? Pak jste koukali místo televize na víko k záchodu, nebo běželo Happy Christmas s Annou Kendrick. V obou případech vás může probudit požární siréna, vzpomínka na trapný rande nebo pád flašky chlastu na zem, ale to je to nejzajímavější, co vás při tý příležitosti čeká... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pojďme na zmrzlinu. Jo, pojďme, to bude fajn, jo, bude, moc se těším. Jsi skvělá. Myslím, že to bude perfektní. I ty jsi úžasná. Fakt seš. Vždycky jsem tě měla ráda. I já tebe. Jasně, bude to dobré, nemůžu se dočkat. Hurá za zmrzkou. – Mají to tady pěkné. Jo, chodíme sem rádi. Je to fajn. Jo, to určitě je. Zmrzlina je opravdu chutná, hm, máš pravdu. Říkala jsem ti, že to bude fajn. Jo, zase jsi měla pravdu. Jsi skvělá. Mám tě ráda. I já tě mám ráda. Fakt mi moc chutná, ocenila bych, kdyby do ní dávali kuřecí maso. A hořčici. Mám tě ráda, jsi skvělá. – Asi tak na mě působila tahle báchorka „ze života“. Velmi plodný režisér a scénárista Joe Swanberg mě loni potěšil Drinking Buddies – na dialozích postavené romantické drama s typicky nezávisláckým vizuálem. Originální nebylo, prostě představilo libovolný úryvek ze života několika přátel. Tohle slušné dumání nad partnerskými postoji letos vystřídalo (asi) drama o lehce nezodpovědné holce, která se po těžkém rozchodu vecpe do rodiny svého staršího bratra. A nenabízí zhola nic. Beru, že občas v tom, co zůstává nevyřčené nebo je divákovi jen naznačené, tkví největší síla. Tady je toho zoufale málo, takže jsem se na stejnou vlnu prostě nemohl dostat. A ani režisérova oblíbenkyně Anna Kendrick to nespasila. Bohužel jsem navíc film nesehnal v originále, český dabing je příšerný!! ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Film s lehkomyslnou krásnou mladou sestrou v podstatě o ničem a dost amatérsky natočený. Zajímala mě sólovka Anny a nepopírám, že umí hrát, to asi i ti ostatní, ale je to dost zbytečný film. Mluví se tam o tom, že manželka bratra je pěkná... no tak to teda fakt není a její kamarádka je ještě větší hnus! Mrzí mě, že se tak vyjadřuji o ženách, ale nemám zájem se na něco takového dívat ve filmu a ještě poslouchat neadekvátní přirovnání. Jinak to dítě má strašný český dabing, jo a kdyby si to někdo vybíral podle toho, že je to komedie, tak není. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film zo života. Možno až príliš. Tam kde Apatow, Smith či Stoller dokážu vložiť niečo netradičné (dramatické), tu môžme akýkoľvek konflikt len tušiť na pozadí. Film je natočení jednoducho, čo mu dáva určitý artový nádych. Na mňa pôsobil príjemne, aj keď si uvedomujem, že hlavne vedľajšie postavy boli trochu slabo nahodené. JEFF, KTORÝ ŽIJE S MAMOU bol podobne obyčajný, ale o trochu zaujímavejší... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Před nějakou dobu jsem měl pocit, že je naprosto skvělé se dívat na film, kde herci hrají tak nějak přirozeně, lidsky. A přesně o tohle se snaží herci ve filmu "Šťastné a veselé", což je sice na jednu stranu hezké, ale na druhou stranu už mě to chvílemi natolik otravovalo, že jsem se ani nechtěl dívat. Mimo jiné i proto, že to je opravdu film o ničem. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Illinois ve městě Chicago. (Terva)

Reklama

Reklama