Reklama

Reklama

Anomálie

  • Velká Británie The Anomaly
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý voják Ryan Reeve se ocitá v zajetí a probouzí se v nákladním autě, aniž by si pamatoval, jak se tam dostal. Ryan je obviněn z únosu dítěte, proto se snaží poskládat střípky vzpomínek, ale o devět minut a čtyřicet sedm sekund později opět ztrácí vědomí. V beznadějné situaci nemá jinou možnost než zjistit, co se skrývá za jeho výpadky paměti. Anomálie je jedinečný sci-fi thriller, který se zabývá otázkou ovládání myšlenek. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jak to zpočátku vypadalo nadějně, tak jsem se po více než půlhodině začal nudit, a v polovině to vypnul. Do konce jsem se podíval, až když jsem měl jinou práci, a sledoval to jen jedním okem. Pár záběrů z budoucnosti, a pak guláš nad guláš. Pořád dokolečka totéž a totéž. Pro mne naprostá blbina tak za desítku s bídou. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Sci-fi béčko s nevyužitým potenciálom. Minimálne ako akčná jednohubka to mohlo fungovať. Lenže niekoho napadlo všetky bitky natočiť spomalene a úplne vypustiť nejaké poriadne finále. Tvorcovia celkom dobre dokázali vytvoriť zdanie budúcnosti, ale potom sa zavreli do jedného auta na zelenej lúke a celé sa im to rozsypalo... ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Odpad tomu nesmyslu, který se odehrál před mým krátkým zrakem, nedám. Sice těsně, ale ne. Celý ten film je jedním slovem WTF na entou krát sto plus tři na pátou. Kouleni očima mi nepomohlo. Tohle byl velký úlet. Na co si tam jako režisér a scénárista hráli? 15% za podařené i když taky crazy bojové scény a vizual. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Není to špatnej film, jen ty věčný restarty mě štvaly ještě víc, než hlavního hrdinu, ale na druhou stranu takovej restart z momentu, kdy mě dacan škrtí, do momentu kdy skotačím s holkou v posteli...hmmm tomu říkám změna k lepšímu :-D hlavní hrdina, to ale moc neocenil a i když mu Ian "Damon" Somerhalder věčně zachraňuje krk místo, aby se do něj zakousnul jak jsme zvyklí, tak se ho Ryan snaží mermomocí zbavit. Jestli je Ryan magor nebo Ian padouch slizkej ještě víc než jeho účes, nad tím můžete dumat třeba během rubaček, kterých je dost a fanoušky MMA jistě potěší přítomnost UltraMegaKrutěPřísněHustého anglického bijce a lamače kostí Michaela Bispinga, který zde kromě souboje jasně dokáže svůj smysl pro humor, páč jinak si to píchnutí do očí vysvětlit nedovedu, Jako jednohubka dobrá volba. ()

asirtes 

všechny recenze uživatele

Vyprdnem to tu trochu hore, keď už sa tu všetci tvária tak prevelice kyselô. Somerhalder je síce pomerne úbohý pičus, pre ktorého je vlastne rola úlisne nagelovaného afektovaného gejíka, čo zrovna zo cviku pohotovostne vymlaskol troch, štyroch bezzubých dôchodcov mlaskajúcich blaženosťou polievku s párkom, vskutku ideálna. Clarke, otravný šmudla, ktorý sa pre zmenu 97 minút tvári akoby ho pravidelne vynechávali. Holt, ťažký život, keď sa z omamného ópiového delíria vynáraš raz za pár dní a aj to len na štvrť hoďku. Vravím to tu otvorene, keďže s hlavnou postavou a Hendrixom zdielame podobnú empirickú skúsenosť. Čo mi ale nedá nevyzdvihnúť je sexuálny výkon Alexis Knapp, ktorej po dostatočne krátkom uvážení porota associácie associálov udeluje 3 oskáre, teda plný počet pri kompletnom upotrebení jednotlivých otvorov. Bolo nameraných ťažko uveriteľných 77 hulkotov na jednu meganfox. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Ryan (Noel Clarke) opět procitá, tentokrát po té, co si sám nasadil pouta. Vejde do laboratoře, kde ho překvapí a zajmou. Dívá se na mobil, který mu ukazuje zhruba tři minuty, než opět nebude sám sebou. Dalších minimálně patnáct minut se však nepromění. (Geriel)
  • Policisté ve filmu používají automobily britské značky Lotus model Evora. (rainman93)

Reklama

Reklama