Reklama

Reklama

Anomálie

  • Velká Británie The Anomaly
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý voják Ryan Reeve se ocitá v zajetí a probouzí se v nákladním autě, aniž by si pamatoval, jak se tam dostal. Ryan je obviněn z únosu dítěte, proto se snaží poskládat střípky vzpomínek, ale o devět minut a čtyřicet sedm sekund později opět ztrácí vědomí. V beznadějné situaci nemá jinou možnost než zjistit, co se skrývá za jeho výpadky paměti. Anomálie je jedinečný sci-fi thriller, který se zabývá otázkou ovládání myšlenek. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Ako toto vlastne zhodnotiť? Futuristická akčná pseudo-mysteriózna sci-fi blbosť! Nič iné... Podľa popisu to znelo celkom lákavo, až som mal spočiatku pocit, že či to nebude vykrádačka Mementa. No kiežby bola. Aspoň by sa zabránilo vytvoreniu tohto podivného konceptu genetického vírusu. No a vôbec k tomu nepomohol ani hlavný "hrdina" Noel Clarke, ktorý na mňa pôsobil dosť nesympatickým dojmom. Nuž, jediná dobrá vec na tomto filme bola asi fakt jedine Alexis Knapp. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Zmatené, levné a stupidní Bčko (možná i Cčko) s Mickeym z Doctora Who a Damonem z Vampire Diaries. Příběh nudné klišé, scénář je padlý na hlavu, herci očividně moc tréningu nepobrali, což se režisér (opět Mickey) snažil zamaskovat rádoby efektním zpomaleným zpracováním soubojů. Spíš to ale působí hodně blbě. Velmi sračkoidní, tupé a zmatené béčko, ze kterého číší touha být něco víc. Jsem si ale dost jistý, že skončí nepovšimnuté v propadlišti času, stejně jako těch pár šupů, co do něj investovali. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Skvělý filmeček o tom, že Ryana ovládá jiná osoba a on se vždy probere jen na 10 minut. Ve filmu jsou parádně udělány bojové scény a když do toho hraje vždy ten skvělý song, je to paráda. Příběhe se mi celkově líbil a bylo fajn vidět jednou Noela Clarka i ve filmu, doposavad jsem ho znal pouze z Doctora Who. Ian Somerhalder se tentokrát představil v záporné roli a celkem dobře ji zvládl. A Alexis Knapp byla skvělá a to, že je kočka víme už dávno. :-) ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Trefnejší názov už ten film nemohol mať. Toto je skutočne filmová anomália – lacné britské akčné sci-fi, ktoré je anomáliou od akejkoľvek štandardnej filmovej kvality. Za každých okolností sa to snaží tvári neuveriteľne cool, avšak choreografia súbojov je úplne mizerná, herci očividne nie sú žiadne akční borci a neprešli asi ani základným tréningom a k tomu je doslovne každý druhý úder v slow motion, aby to pôsobilo štýlovo. Celá táto snaha je skôr na smiech, pretože toto je len ťažko Béčkové (až Céčkové) nezmyselné sci-fíčko s domotaným príbehom a podpriemerným vizuálom. Ale tak čo čakať, keď budget dovolil do hlavnej úlohy obsadiť akurát tak herca z Vampire Diaries. Otravnejšie sci-fi už tento rok zaručene neuvidím. CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nízky rozpočet, ale slušný príbeh, ktorý ma neustále zaujímal. Celok nie je taký zlý, ako naznačujú niektoré recenzie. Výsledky sú pre rozpočet dosť dobré - okamihy nie sú rušivé a pomerne jemné. Prvých asi 20 minút je dosť chmúrnych, ale vytrvalých a budete odmenení. Soundtrack je čudný - ale na to si zvyknete a čudne zapadá do nálady filmu. Bojové scény by mohli byť lepšie - necítite dopad napriek spomaleniu, takže sa stávajú trochu falošné. Matrix to urobil lepšie. Akcia je dobrá. Sú chvíle, ktoré boli jasne inšpirované Matrixom, ale aj tieto sú cool. Tajomstvo a sledovanie hlavnej postavy sa vyriešilo fantasticky. Nakoniec to rozhodne nebol vôbec zlý film. Je to veľké sci-fi. Preto nenechajte pár zlých recenzií, aby vás odradili. Prídete o niekoľko skutočne skvelých okamihov. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Policisté ve filmu používají automobily britské značky Lotus model Evora. (rainman93)
  • Ryan (Noel Clarke) opět procitá, tentokrát po té, co si sám nasadil pouta. Vejde do laboratoře, kde ho překvapí a zajmou. Dívá se na mobil, který mu ukazuje zhruba tři minuty, než opět nebude sám sebou. Dalších minimálně patnáct minut se však nepromění. (Geriel)

Reklama

Reklama