Reklama

Reklama

Nawa to chibusa

  • USA Rope and Breasts
Japonsko, 1983

Režie:

Masaru Konuma

Hrají:

Rjósei Tajama

Obsahy(1)

Sayo spolu so svojím manželom prevádzkuje sado-masochistické predstavenia po celom Japonsku. Počas ich turné v Tokyu sú kontaktovaní bohatým párom a požiadaní o súkromné vystúpenie. Netušia však, že tentoraz budú musieť predviesť viac než iba šou. (Pekisan)

Recenze (2)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečného počtu japonských exploitačních tzv. pinku šíleností ... Polovina mne nudila. Několik běžných sexuálních scén, neustálé hádky jedné dvojice, která se živí erotickými, S/M sexuálními performacemi v různých klubech k tomu určených ... Všechno mají ale zvládnuté, takže dívka ve skutečnosti nijak zvlášť netrpí. No ale pak jejich emocionálně vyhrocený vztah plný hádek, slovního napadání a neporozumění v úplném finále v lásku čistou jak pramen vody (doslova ...) přeroste.... Jenže aby se tak stalo, musí je osud nejdříve vehnat do spárů totálně ujeté sadistické dvojice a prožít ty nejšílenější sadistické zvrácené útrapy ... Finále je opravdu peklo ... nebo ráj?? :-) Velice raritní snímek, výborný vizual. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Filipnica nudila polovica filmu a dal tomu 4 hviezdy. To musel zazit asi velmi prijemne chvile pocas tej druhej:) Film je to fajn. Okram tradicnych s&m japonskych radosti je tu snaha aj akesi vztahove drama typu je to len praca?, alebo sme frajeri? Film ma asi 70 minut z toho 50 je sexy, takze ziadne strachy. Toho deja je tam akurat tolko, aby to proste nebolo porno. A zenske su pekne, takze prajem pekne chvilky:) ()

Reklama

Reklama