Reklama

Reklama

Poker Night

  • USA Poker Night
Trailer

Obsahy(1)

Stan Jeter (Beau Mirchoff) sa stal novým detektívom v mestečku Warsaw v Indiane. Práve sa mu skončila poučná pokerová noc, v spoločnosti svojho veliteľa Calabresa (Ron Perlman) a ďalších špičkových kriminalistov pôsobiacich v tomto mestečku. Stačilo však malé zaváhanie a on sa stáva bezmocnou hračkou v rukách psychopata v maske, zatvorený v akejsi pivnici. Aby si zachránil život, musí si spomenúť na všetko, čo sa počas onej noci od svojich oveľa skúsenejších kolegoch naučil, zopakovať všetky ich finty, ktoré by mu mohli pomôcť, a zároveň sa vyhnúť chybám, ktoré takmer zahubili jeho mentorov. Ak bude chytrejší ako jeho väzniteľ, má šancu vyslobodiť nielen seba, ale aj ešte niekoho, na kom mu nemenej záleží... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (75)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Možná už je to ke konci tak zamotané, až je to jednoduché, ale celkový nápad s tím, jak je to vyprávěno a jak jsou zde úchylné a zajímavé postavy, tohle se mi celkově líbilo. Navíc ten hlavní záporák má skvělou masku, i když je přece jen trochu okopírovaná z hororu "The Collector". Na thriller je to velmi dobré, místy hodně děsivé. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byť první půlka mi byla poměrně nesympatická a lehce jsem se ztrácel, v té druhé mě film slušně přikoval k židli a bavil jsem se slušně až do konce. Perfektní maska( Sorry Collector), slušné dialogy, fajn historky, po dlouhé době neotravné flashbacky, násilí, temnota, poker a dokonce i lehce zvrácené. 70% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Policajti v tomhle filmu se chovaj tak idiotsky, že si prostě někteří zasloužili umřít, jak řikal Pumpkin v Pulp Fiction: ''co s takovym kriplem, toho můžeš leda tak oddělat''.Amy je unesená a oni tam v klidu sedí a hrajou poker, poručík najde místo činu a počíná si jako úplný amatér (otáčí se k podezřelému zády, jede po zjištění místa hovoru na pozici až za týden, nejede s posilama a povolením..no děs) a to nemluvim o otci Amy....jako by někdo chtěl z těch poldů prostě udělat totálně retardované kriply.Když pominu tyhle příšerný kiksy ve scénáři korunované tím, že na maloměstě policisté neznají svého kolegu (hrdinu) a v klidu po něm začnou pálit....no, režisér a scénárista si chtěl hrát s divákem a natočit strašně napínavej a inteligentní film, ale povedlo se mu to jen na půl, protože místy si z těch děr ve scénáři prostě budete jen klepat na čelo a pointa vám dojde dřív než ''detektívům'' ve filmu, ale vrah je charismatickej a skvělě zahranej, místy to bylo napínavý a to prolínání příběhů s historkama poldů bylo taky fajn.Ke konci těch rádoby zvratů už bylo nějak moc a konec se mi moc nezdál.Mělo to potenciál jako prase a námět skvělěj, ale zůstal na půl cesty, snad příště Francisi.60%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bizarní a zamotaný úlet s originální formou vyprávění, který stojí na hraně temného, místy zatraceně děsivého thrilleru a hodně černé komedie. Překvapí nepříliš známý Beau Mirchoff v titulní roli, potěší Ron Perlman v tradiční póze drsňáka. Možná, že by filmu prospěla kratší stopáž, ale i tak se jedná o víc než solidní debut. 70% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Greg Francis by toho měl točit víc, pač je šikovnej. Ale radši bych se obešel bez zdejší nepřehledné akce. Od filmu jsem si sliboval inteligentní, psychologickou a zábavnou hru se psychopatem. A jediný co mě skutečně bavilo, tak flashbacky s tim psychoušem a jeho místy vtipné monology. Audiovizuálně je to parádní, herecké osazenstvo slibovalo hodně. Ke konci mi to přišlo celé už absurdní a překombinované. A ani mě nebavila žádná historka těch policajtů, ještě když se tam všichni chovaj jak dementi a né jako někdo, kdo má nespočet zkušeností. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama