Reklama

Reklama

Kdo se bojí Vagíny Wolfový?

(festivalový název)
  • USA Who's Afraid of Vagina Wolf? (více)

Obsahy(1)

Život umí být někdy těžký. Zvláště když je vám jako Anně přes čtyřicet, bydlíte v garáži za domem nejlepší kamarádky a večer usínáte s lahví Johnnyho Walkera v depresi, že už jste deset let neměla holku. Chtěla jste být slavná filmařka, místo toho vystupujete v kabaretu v kostýmu plyšové vagíny. Až jednoho dne potkáte na záchodcích svoji Múzu! Nádhernou, tajemnou herečku Katju, s velkou pusou a malýma prsama, a strašně se zamilujete. A pro Katju uděláte cokoliv, třeba napíšete a natočíte geniální film. A Anna Katju miluje, oddaně, slepě a šíleně, skoro stejně, jako miluje klasická hollywoodská melodramata. A tak film Kdo se bojí Vagíny Wolfové? musí být trhák. Co na tom, že Katja vlastně ani neumí hrát a možná není ani tak úžasná, chytrá a tajemná jak vypadá. Natáčení filmu začíná a Anna sbírá odvahu pozvat Katju na rande. Zda z toho bude velká filmová romance je ve hvězdách, ale cesta k vytoužené lásce a filmu je brilantní situační komedií, která nadchne cynickou i sentimentální divačku. (Mezipatra)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Obsah od Mezipater je skvělý, a dovede zlákat na film. Rozhodně to takhle je. Jenomže AMA je ošklivá, afektovaná, uřvaná kravka, takže se jako heteráči můžete koukat maximálně tak na tu Katju (Janina Gavankar), anebo ještě lépe, blondýnu Juliu (Agnes Albright). Původní dílo s Burtonem a Taylor jsem viděl, ale zase takový fanda Albeeho nejsem, abych mohl citovat pasáže. Film o tom, jak točí feministickou verzi filmu a u toho film o filmu... ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Autorský film Anny Albelo je malý, milý, často vtipný a jenom ten smířlivý, nemastný konec ho v mých očích malinko podráží. Nevím, jak moc budou při sledování znevýhodněni ti, co neviděli Nicholsovu klasiku, na jejíž jednotlivé scény Vagína odkazuje - určitě to není nezbytná prerekvizita, ale pokud budete mít možnost, rozhodně se ni podívejte. Už jenom proto, že je to plnokrevná legenda a nepochybně větší zážitek, než tahle jeho příjemná travestie.70% ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama