Reklama

Reklama

Tensión sexual, Volumen 1: Volátil

  • Francie Sexual Tension : Volatile

Obsahy(1)

Od uznávaného filmára Marca Bergera a spolurežiséra Marcela Mónaca prichádza pulzujúca a vzrušujúca jazda, ktorá spája šesť intímnych zážitkov mužov v rôznych formách mužského spojenia. (dwdb)

Recenze (5)

petrsv 

všechny recenze uživatele

6 povídek o sexuálním napětí mezi muži. Ari - klukovi se líbí tatér Ari, proto si od něho nechá udělat tetování. El Primo - vzájemná přitažlivost mezi bratranci. El Otro - správný kamarád vždy pomůže. Los Brazos Rotos - nepříjemná situace se zlomenýma rukama možná není tak moc nepříjemná. Amor - pro pohodové ubytování je vždy potřeba také ochotný personál. Entrenamiento - dva sportovci se snaží sbalit holky. (gaytitulky.info) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Marco Berger je svým způsobem génius. Do svých filmů dokáže posbírat ty nejvíc sexy, hezké a zajímavé Argentinské týpky, kteří umí i výborně hrát a prostě jim řekne, ať se tak nějak nenápadně osahávají:) I v tomto případě je to silně homoerotické, nasáklé sexuálním napětím a se záběry kamery, která se detailně zaměřuje na mužské rozkroky a přirození. Segment Ari: Mladý klučina se zakouká do tatéra a spolu s pravidelnými návštěvami u něj se začíná probouzet i jeho fantazie. Ten tam musel teda nechat majlant:) Segment El primo: Jeden z nejlepších příběhů. Téměř beze slov, ale všeříkající. Scéna s prohlížením fotek je geniální. Get horny?:) Segment El otro: Není nad kamarádskou výpomoc. Rychlokurz předstíraného sexuálního aktu stál opravdu za to. Get horny again?:) Segment Los brazos rotos: Týpka po těžkém úrazu navštíví ošetřovatel, který mu věnuje profesní péči. Blízký kontakt s druhou osobou patří mezi jeho běžnou činnost, v tomto případě se však z jeho obličeje dá vyčíst něco jiného... Segment Amor: Mladý páreček se ubytuje v malém hotýlku a společnost jim dělá fešný pracovník. Segment Entrenamiento: Dva nabouchaní borci spolu trénují a později skončí focením jeden druhého. V posteli mají i koťátko, how cute:) Fotky posílají nějakým kočkám a jeden z nich chce pořizovat stále další fotky. Tento příběh mi přišel jak vystřižený z nějakého porna. Týpci tak i vypadali:D Jeden z nich měl i tričko Marvel, tak jako v Taekwondu. To fandu potěší:) Tensión sexual, Volumen 1: Volátil je jako Pýcha a předsudek gay žánru. K ničemu tu prostě nedojde. Mezi nikým. Nenaštvalo by Vás to?:) Tolik chemie, erotického napětí ve vzduchu, ale všechny příběhy mají otevřený konec. Berger to měl natočit tak, že každý by nakonec podlehl svým opravdovým touhám. Dokáže skvěle pracovat s mužskými těly, přitažlivostí, náznaky, detaily, letmými doteky, ale tady to prostě utnul v nejlepším. ()

Reklama

thommas 

všechny recenze uživatele

Krátké povídky nevyvážené kvality. Extrémně talentovaný Marco Berger hypnotizuje dokonalým Los Brazos Rotos nebo prazárodkem celovečerního Hawaii El Primo na straně jedné, prokládajíc dějově pubertálnější a filmařsky lacinější povídky Marcela Mónaca na straně druhé (Ari, El Otro). V závěru se role obrací: Mónaco jako by se pokoušel vybudovat Bergerovu atmosféru, jenže nakonec neví, kudy ven (Amor) a Berger se motá v plytkém scénáři (Entrenamiento), ale zase z něj umí vtipně vybruslit. ()

katakomb 

všechny recenze uživatele

Premisa: pokud se chcete podívat na civilní film, kde jsou vidět penisy a hledáte trochu erotiky s příběhem a s herci na jejichž kvalitách ale tolik nezáleží, tak je to film pro vás.. Upřímně řečeno jsem zklamanej z tohohle vcelku dobře hodnocenýho filmu-série několika krátkých povídek. Herci připomínali spíš konkurz na roli, kompars nebo kombinaci obojího a rádoby autentická "toulavá" kamera spíš budila dojem amatérismu. Nejvíc rozpaků mi ale přinášely obecně ty situace - v každé povídce šlo o poměrně banální příběh, ale z toho filmového zpracování jsem měl dojem jako ze špatného béčkového erotické filmu nebo jako z předehry špatného pornofilmu. To zpracování házelo na všechny situace stín nepravděpodobnosti, až to bylo do očí bijící: není přece standardní, aby tatér zákazníkovi ukazoval tetování na boku a přitom mu bylo vidět až do žaludku, stejně tak mi nepřijde reálné, že by se host sprchoval spolu se správcem ubytování. Ty dvě hvězdičky jsou za příběh u bazénu, který působil docela kompaktně a tím, že se tam skoro nemluvilo naopak dost výmluvně, ale hlavně tam byl moment překvapení a alespoň nějaký zvrat, druhá pak za pečovatele a pacienta, kde také nepadlo ani slovo - a vlastně to byl jediný příběh, ze kterého jsem cítil to "sexuální napětí"! Nahota prosím, nejsem puritán, ale tomuhle snímku nedodala většinou ani moc artovosti, ani jiné hodnoty. Mělo-li to být pásmo povídek o sexuálním napětí, pak se měli zvolit herci, kteří to umí lépe zahrát. Bohužel za mě to není v ničem jiné než prvotina Plán B. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama