Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladičká nadaná běžkyně Sára dostává příležitost nastoupit do atletického programu jedné z nejlepších kanadských univerzit. Sářina matka se ale takového kroku obává, protože nebude mít nad dcerou žádný dohled, což může mít negativní vliv na její zdraví a navíc ji v prvních krocích samostatného života nemůže pomoci ani finančně. Sára se ale přesto vydává do Montrealu se svým kamarádem Antoinem, za kterého se vzápětí vdává, aby mohli oba těžit z výhod školného a půjček mladým párům. Nic ale není bez starostí a ozývají se i staré rány, jež Sáře komplikují její nový život, kterým mělo být v první řadě běhání. (MartinezZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Sophiina volba ~ Jeden a půl hodiny kvůli posledním pár minutám volby :) Ne, není to špatné, jen je to neeesskuuutteečččnnněěěě rozvláčné. Mladičká nadějná běžecká dvě velká kukadla přes celou obrazovku, pojmenovaná Sára, dostávají příležitost posunout se ve svém profesním zájmu o stupínek výše, ale v jiném městě, kde ji rodina již nemůže a ani příliš nechce podporovat. Sára si ale postaví hlavu a stěhuje se se svým kamarádem. Každý má sice své plány, ale mladým párům se nabízejí výhody, kterým jednotlivcům nikoliv - a tak se ti dva vezmou, čistě sňatek z rozumu. Jak je ale známo, žádný plán nepřežije... cokoliv a nic netrvá věčně. Tedy alespoň s ohledem na to, co vám život přichystá. ~ Jedna z mála ukázek toho, že i některé ty festivaláky jsou koukatelné. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka filmu nielenže nevie hrať, nevie ani bežať, ba ani len pivo v tých grambliavých paprčiach normálne držať! Jediné, čo vie, tak gúľať očami zo strany na stranu... ()

Reklama

kamigava13 

všechny recenze uživatele

Film to byl celkově slabší, ale byla tu jedna dojemná scéna s karaoke. Zoey tu zpívá jednu krásnou písničku od Diane Dufresne a Sarah si v tu chvíli uvědomí, že se zamilovala do Zoey a to byl očividně spouštěč. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hmm, malo to niečo do seba, no na môj vkus to bolo až príliš strnulé a nevýrazné. Ale podstata vystihnutá úplne jednoznačne. Niekedy je naozaj zlé, keď sa zo záľuby stane fanatizmus a človek sa na niečo zameria až tak, že všetko ostatné takmer prestáva existovať. A vtedy si treba položiť presne tú otázku: "Čo by ste robili, keby už nemôžete robiť, to čo máte najradšej?"... Symbolicky síce hodnotný film, no po epickej stránke v podstate dosť podpriemer. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama