Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (387)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Navzdory očakávaniam solídna žanrovka, ktorej jediný problém je, že pôsobí akoby vypadla z deväťdesiatych rokov. Vtedy by určite pôsobila originálnejším a sviežejším dojmom, dnes už vyložene neprekvapí ani jedným zvratom. Je to škoda, pretože z námetu sa dalo vyťažiť viac a je jedno, či by sa scenáristi vydali cestou oddychovej, alebo filozofickejšej zábavy. Alebo to chcelo aspoň viac klasického Singha. V tejto podobe ostal Nesmrteľný doslova na polceste. Sklamanie sa nedostavilo, ale chcel som komplexnejší zážitok. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bavil-li vás Nesmrtelný, zkuste Seconds. Jinak Nesmrtelný má zajímavou ideu, kterou Pastorové trochu účelově a zkratkovitě zneužívají v prvoplánovém scénáři, což mě zas až tak ale nevadilo, protože jsem se po většinu času bavil. Objektivně je to na lepší tři hvězdy, ale námět je cokoliv jen ne tuctový, takže za něj jednu půlku přihazuju. 70% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepšie zvládnutých príbehov s kontroverznou tématikou. Dobre vyvážená zmes akcie,romantiky a dôvodov k zamysleniu. Tentokrát som sa príliš nesústredil nato, ako by manželka privítala takýto "návrat" manžela, proste som si užil príbeh s dejom, ktorý mal spád. Celkový dojem pokazil asi iba plameňomet umiestnený z nepochopiteľných dôvodov v laboratóriu, inak boli scifi nápady zasadené s citom, až príbeh pôsobil takmer uveriteľne.80%... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

50% Taká škoda. Odhliadnuc od faktu, že to má zápletku, ktorá vám pri tomto námete napadne ako prvá, stále to mohla byť fajn akčná jazda. Lenže akčné scény sú prerušované zbytočným kecaním a málo uveriteľnými emočnými výlevmi, čo triviálny námet ešte viac zhadzuje. A určite by pomohlo aj futuristické prostredie, ale na to asi neboli prachy - ale, to je vlastne blbosť, francúzsky CHRYSALIS bol určite lacenejší a pri podobnej jednoduchosti bol omnoho pôsobivejší. A keď už chýba pútavý vizuál (sakra, vo film Tarsema Singha!), tak réžijne to mohlo byť osobitejšie (krásne to ukázal VŠEMOCNÝ). Fakt škoda. Takto sa Self/less radí skôr k prachom zapadnutým filmom ako NEXT či VÝPLATA... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Místy slušná žánrovka, u které ale vím, že za pár týdnů budu marně pátrat po názvu a jasnějším přiblížení si, co mě tehdy bavilo. Singhovského osobitého a pověstného vizuálu je tu překvapivě pomálu, sází víc na příběh, který ale neumí strhnout. Jakoby si vzal z několika filmů kousek, zvraty se dají spolehlivě odhalit předem a když dojde na akci, jednou je velmi slušná (návrat k manželce a hořící dům), jindy velmi nenápaditá až mdlá. Ryan Reynolds je většinu děje zmatený a vyjukaný, Ben Kingsley se sotva zahřeje a z plátna zmizí. A sličná Natalie Martinez pokládá špatné otázky a na odpovědi moc nečeká. 65% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Přístroj, který je ve filmu používán pro přenos vědomí, je ve skutečnosti upravený CT skener používaný ve zdravotnictví. (oje)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama