Reklama

Reklama

Two Scoops

Recenze (20)

gogos 

všechny recenze uživatele

Další kraťas od Roberta Rodrigueze, kde pod záštitou společnosti Blackberry míchá svůj scénář s výplody fanoušků a nakonec z toho vzejde rozhodně zajímavý, ale ne příliš povedený projekt. Nápad udělat film ve spolupráci s fanoušky je určitě zajímavý pokus, přičemž tento formát by mohl mít za jistých okolností velkou budoucnost, nýbrž pokud se to bude dělat reklamním stylem, s ultrabéčkovými nápady a pohlednými neherečkami v čele, tak to patrně nikam nepovede. Tři hvězdy za zajímavý nápad, koncept i pohledné duo Avellánových... The Black Mamba je ale o třídu výš... ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Určitě stojí za zmínku a kladné body, že Rodriguez dokáže být tak interaktivní se svými fanoušky a se svým scénářem dokáže spojit síly s výplody právě fanoušků. Výsledek už je ale věc druhá. Vznikne z toho odporný klon Rodriguezového "grindhouse" stylu a jeho schyzofrenní odvrácené strany a odporné "Spy Kids" úchylky, který navíc po vizuální stránce vypadá jak od nějakého študáka nižšího ročníku. ()

Reklama

mad.dog 

všechny recenze uživatele

Rodrigueze a jeho kraťasy prostě nejde brát vážně a člověk se musí naladit na stejnou notu. Když se to povede, divák se nesmírně baví. Zvlášť, když jsou hlavní hrdinky tyhle dvojčata. Viděl jsem je jak v Machete tak i v Planetě Teror, v obou případech oživovaly děj a i teď to splnily, navíc jsou děsně sexy a to se taky počítá. Je to prostě sranda a já to tak beru a mám to rád. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez ma opäť sklamal. Krátkometrážna snímka kde si hlavné úlohy zahrali dvojičky Electra Avellán a Elise Avellán. Ktoré boli vidieť v jeho predchádzajúcich filmoch ako Planét terror a Machete. Jednu hviezdičku dávam za dvojičky a druhú za to že celí nápad Dej zišiel z hláv Rodriguezových fanúšikov ktorý si v tejto snímke aj zahrali. Sponzorom filmu bola firma Black Berry. Je to milé že Rodriguez drží takíto kontakt s fanúšikmi.(natočiť s nimi film je určite pocta) len škoda že to neboli fanúšikovia Desperada, Machete,Sin City ani Planéty teror. Boli to fanúšikovia Spy kids a podobných hovadín a to je veľmi vidieť. Je to detinské, nezáživné, umelé (tie zbrane vyzerali ako hračky od vietnamcov) CGI monštrum ma priam nahnevalo. Týmto smerom by sa Rodriguez nemal uberať. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se talentovaný režisér dá všanc svým fanouškům, dopadne to následovně. Obsadí dvě tak akorát hezké sestry, které nejdříve prodávají kopečkovou zmrzlinu, ale je to jen zástěrka, protože jejich identita i úkoly jsou poněkud mimozemského původu. Kolikrát jsem to už viděl, jak se z obyčejných holek vyloupnou v mžiku krasavice ovládající palebný arzenál, a dá se to vidět i po sto prvé, ale ne od režiséra Roberta Rodrigueze. Asi mu dělá dobře co nejvíc se uhodit a zahodit s takovou pitominou nemající hlavu ani patu. Na krátkometrážní snímek to vypadá hezky vizuálně i technicky zpracované, ale tenhle kopeček zmrzliny roztál moc rychle v nepříliš chutný sajrajt. 40% ()

Zajímavosti (1)

  • Do závěrečných titulků je vložena ještě jedna scéna. (pornogrind)

Reklama

Reklama