Reklama

Reklama

Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den

  • USA Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (více)
Trailer

Alexandrův den začíná tím, že mu žvýkačka uvízne ve vlasech a v průběhu dne začíná být vše ještě horší a horší. Soucitu se dočká až od své rodiny a začne přemýšlet, zda se špatné věci stávají jen jemu, jeho mámě, tátovi, bratrovi a sestře. Všichni totiž prožívají strašný, hrozný a velmi špatný den. Jelikož hlavní roli této povedené komedii dostal Steve Carell, můžete se těšit na pořádnou porci zábavy. (Filmbox)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (61)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Alexandr a jeho zkurvený, dojebaný, ale opravdu, opravdu dojebaně zkurvený den je bohužel rodinný film. Dietní (not so) crazy komedie. Hrany byly zahlazeny, zabroušeny, vulgarity důkladně anihilovány, až na pár výjimek, a tato prvoplánová plyšácká neškodnost mu rázně ubírá na komediálnosti. Carell půlku filmu jen nosí to batole, takže od něj si nic moc neslibujte. Vyloženě pobavily mě však dvě scény: Test v autoškole a hlavně high five mezi vitrínami, to jsem se vyloženě řechtal. Se smilováním tomu dám 3 hvězdy. Ze začátku jsem si byl totiž jistý, že to vůbec nedokoukám. 55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Milý, rodinný film od studia Disney. Jsou v tom emoce, je to roztomilé, vypadá to skvěle a jsou v tom zvířata, i když je škoda těch digitálních triků, bez kterých už to dneska nejde. Ale je fakt, že nechat Steva Carella nakopat klokanem asi není úplně jednoduchý úkol. Bavil jsem se a to jsem očekával. Příjemné a navíc krátké. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie zlé. Carell ako obvykle bezchybný a Bella Thorne ako obvykle dychberúca. Inak je to rodinná zábavka, bez výraznejšej ujmy na zdraví. Nie je nudná a svoje chyby hravo maskuje popiskom rodinný film. Neždíma emócie, niektoré vtipy sú podarené a zároveň končí bez morálneho posolstva. Netvrdím, že som z toho padal na zadok ale viem si predstaviť aj horšie filmy pri ktorých môžem stráviť večer. A zase vždy keď sa herci typu Carell a Garner rozhodnú pre podobne ladený príde mi to v rámci toho čo robia naozaj dobre, ako pomerne sympatické rozhodnutie - spraviť niečo aj pre svoje ratolesti a koniec koncov všetky decká, neodchované na resident evil. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Disneyho pásová výroba pořád umí. Přesně tak vypadá nezávadná látka pro celou rodinu a velká jména před kamerou navíc slibují zábavnou jízdu. Díky přívětivé stopáži to nestíhá nudit a dorazí Stiflerova máma, ale jinak je to děsně sterilní. Bella Thorne je fakt tlama, ale přiznávám, že ke konci jsem se tvářil dost podobně. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nekonfliktní rodinná pohodovka o jednom špatném dni. Dějově naprosto jednoduchá komedie odehrávající se ve dvou dnech řešící rodinné vztahy a stojící především na situačním humoru a příjemné atmosféře. Je to dost americké, nechybí klasická šablona s klasickým happy-endem, ovšem na zlepšení nálady ideální. Jen ten Steve Carell by zasloužil více prostoru. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Steve Carell a Jennifer Garner chodili na stejnou vysokou školu v Ohiu, na "Denison University" v Granville. Carell promoval v roce 1984, Garnerová v roce 1994. (Amarria)

Reklama

Reklama