Reklama

Reklama

VOD (1)

Vlivný, ale idealistický politik Colin Pryce (Nicolas Cage) se v roce 2010, během devastující ropné katastrofy v Mexickém zálivu, ocitá v těžké osobní situaci. Musí se totiž vyrovnat s vlastním zhrouceným životem poté, co mu sexuální skandál zcela zničil politickou kariéru. (Magic Box)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (67)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak Nicolas Cage má určitě slabší filmy, ale ani tohle zrovna není nějak moc velký zázrak. Politik, který není až tak špatný, jen neví, kam by ho strčil. Má své ideály, ale má smůlu, protože se na něj provalí, že měl nemanželský sex. A pak si užívá dál, i když chce dál bojovat za ideály. Dramatická romance, která mě nechytla. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Slabounké tři a to jsem k filmu opravdu velmi vstřícný. Sám pořád nemůžu Nicolase zařadit. Buď je jeho agent úplný tupec, nebo nemá on dobrou ruku na scénáře. Skáče od žánru k žánru a kvalita filmů je jak na horské dráze. Tady jsem nepochopil ten přerod z moralisty, na tupou ovci naverbovanou dříve opovrhovaným konglomerátem. Celý scénář měl jakousi obrácenou šťávu :-( ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Politik plný ideálů odhodlaný páchat dobro má tak trochu problém s ženskejma a tak když se odmítne zaprodat ropné korporaci, vyjdou jeho zálety najevo. A to se v Americe neodpouští. Kromě toho chudák kongresman při každém mimomanželském pichu evidentně trpí a aby toho nebylo málo, jsou tu problémy s otcem a tak trochu i s alkoholem. To všechno ho limituje v páchání dobra, čímž opět evidentně trpí. Role jak stvořená pro Cage, který tady pravděpodobně překonal svůj rekord v počtu psích pohledů. Nebylo nic platné, že byl obklopen Connie Nielsen, Sarah Paulson a Peterem Fondou, kteří se mu snažili přihrávat, protože ať udělali cokoliv, pokaždé to skončilo projevem vořecha trpitelsky očekávajícího výprask a sladkobolnými patetickými bláboly. Ale zase jsem se u toho občas zasmál a za to si to těch 30% zaslouží. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jen velcí muži vědí, jak lidskou bezmocnost učinit snesitelnou." Projevem to začalo, projevem to skončilo a mezitím se ničila a obnovovala jedna politická kariéra. Mne tedy čestně utrápený kongresman Pryce moc nebavil a ještě víc mě nebavilo přesvědčování o tom, že americký politik je čestný a poctivý - jinak musí odstoupit. Jak znám politiky, tak neváhají krást, podvádět, zpronevěřovat, zanášet a na své voliče z výšky kálet až do dalších voleb. Ale tady jde o velká témata - ekologii, pracovní místa, odškodnění poškozených a hlavně o finanční podporu ve volbách. A to je celkem nuda. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Austin Stark je reziserska lama! Teda tak nezazivny, nudny film som uz dlho nevidel. Dejova linia je v uzadi, nic sa tam dohromady nedeje, a Nicolasovi Klec /8 mm, Hadi oci/ sa nedari ziskat ani jedno slavnejsie meno, a tak sa trapi sam. Herecke vykony mdle a slabe, scenar je tiez slaboduchy, dialogy sa pomaly az nedaju pocuvat. No nic, pan Klec ma velmi dobre nakrocene spadnut do tej istej zumpy, kde isty Seagal toci svoje "filmove skvosty". Smutne : 0 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Príbeh sa odohráva na pozadí skutočnej havárie ropnej plošiny Deepwater Horizon v roku 2010. (kacer4)
  • Nakrúcanie začalo v júni 2014 v New Orleans. (kacer4)

Reklama

Reklama