Reklama

Reklama

Náhodné setkání nadějného spisovatele Briana s okouzlující Francouzkou přeroste ve vášnivý milostný vztah. Má to ale háček. Ona je vdaná a může se s ním scházet jen na dostaveníčka v hotelu mezi pátou a sedmou hodinou večer. Před hotelem St. Regis na Manhattanu se nadějný mladý spisovatel Brian (Anton Yelchin) poprvé setká s Arielle (Bérénice Marloheová), kultivovanou manželkou francouzského diplomata. Přestože je Arielle starší, vdaná a má dvě děti, Brian jí zcela podlehne a oba se spolu začnou scházet na odpolední dostaveníčka. Brian se tím dostane do rozporu nejen se svými tradičními hodnotami, ale i s rodiči (Frank Langella a Glenn Closeová), kteří se s touto zprávou jen těžko vyrovnávají. Jenže Brian je v tom až po uši. Čím hlubší je jejich vzájemná láska, tím víc Brian touží po tom, aby spolu začali trávit delší čas, než jen mezi pátou a sedmou hodinou večer. Oba milenci jsou záhy postaveni před nejdůležitější rozhodnutí svého života. Emocionálně silný debut scenáristy a režiséra Victora Levina ukazuje, jak těžké je bojovat za lásku, když se všechno staví proti vám. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (95)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Malena 2, akorát retro nádech a atmosféru venkova + prosluněných záběrů nahradila industriální krása velkoměsta věrohodně zobrazujíc dnešní uspěchanou dobu a většinu jejích dobrých i špatných trendů. Bérérenice Marlohe je podobně spontánní a okouzlující jako její sokyně z Itálie, jen je možná po francouzsku trochu více decentní a uhlazená. Klíčové jiskření i osudové emoce jsou mezi hlavním párem cítit a výsledek chce říct a říká několik zajímavých myšlenek a postojů. Povedená, vyzrála věc. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Sice hodně předvídatelné, ale kouzelné, jednoduché, smyslné, určitým způsobem volnomyšlenkářské a zamilované...a do toho v NY. Trošku patosu a kýče, oki :) Marlohe má pro mě obrovské charisma - já v ní prostě vidím Bellucci ;) A nemůžu si pomoci - vývoj, jak se tento vztah postupně posouval - ohromně se mi to líbilo, jelikož to bylo tak něžné, tak vášnivé a chtivé a přitom - s určitým, poměrně velikým omezením...Jsem s tím naprosto ok - když to takto mají některé páry nastavené - ale - když přijde láska - tak je to již horší. Závěr se mi líbil a když si sundala tu rukavici (pardon), a ona tam měla ten prstýnek - husinu jsem měla po celém těle. To prostě nešlo. Je mi líto, že s Yelchinem neuvidíme něco dalšího, jelikož jsem ho měla ráda už od Nezapomenutelného dětství a tady byl táááák kouzelný :) ()

Reklama

leila22 

všechny recenze uživatele

Obdivujem tipy žien ala Bérénice Marlohe. Ktorým proste stačí, že sú a kade chodia, rozprašujú okolo seba niečo omamné, čo vás sparalizuje a vy sa len nemo prizeráte a viete, že tieto bytosti si s vami spravia, čo chcú. Takže musíte pristúpiť na ich pravidlá a prispôsobiť sa. Alebo...ich proste nechať ísť, vrátiť sa do svojho obyčajnejšieho, no o to viac reálnejšieho života, do ktorého vám bolo aspoň umožnené preniesť si nezabudnuteľné spomienky s možnosťou kedykoľvek si ich pripomenúť a tak trochu prežiť znova. ()

Bane_Boss 

všechny recenze uživatele

Uh, ti šibe? Ty vogo, ještě, že mě nikdo neviděl, jelikož jsem se z tohoto filmu normálně složil jak zahradní křeslo. Tak jednoduše a taky tak ladně. Křivky mořské panny, moje láska z Dredda Olivia a její oslavný taneček a skvík, lavky, každé slovo, hudba, VŠECHNO!!!!!! Kurrrrrrrva to bylo tak hezký, hele, že, to nebyly jako chlapské slzy, ale normálně vodopády. Ale vůbec se nestydím, zítra to vybuším ve fitku a budu zas #BadBoy. Dokud neuvidím další film, který mě přetransformuje do zahradního nábytku. 'Til then then. #LáskaŽijeKurvaaaaaaaaaaa ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Konečně dostal můj život řád. Obcování s milencem pondělí - pátek od 17 do 19 hodin. 1) Duchaplné dialogy, zvláště zpočátku snímku, slibují duchovní potěšení. To se sice moc nedostavilo, ale i tak mi tato zvláštní vtipná verze červné knihovny přivodila příjemné chvíle. Zaujaly mě i bonmoty při srovnávání francouzské a americké kultury. 53letý scénárista a režisér Victor Levin (taky producent) to napsal docela pěkně. 2) 35letá Bérénice Marlohe (Francouzska Arielle) je lady každým coulem a 25letý Anton Yelchin (Brian) je jako vždy sladký. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (7)

  • Zajímavé nápisy na lavičkách v Central Parku hledala Levinovi skupina stážistů. Režisér z nich vybral asi 30 a ty pak byly nafilmovány v poslední den natáčení. (Tonula)
  • Režisérovi trvalo 27 let, než natočil tento film. V roce 1987 se setkal se dvojicí, které měla otevřený mimomanželský vztah, ale až o 13 let později ho napadlo, jak by se mohl podle jejich příběhu odehrávat film. Scénář napsal v roce 2007 a v roce 2013 se začalo natáčet. (Tonula)

Reklama

Reklama