Reklama

Reklama

Příběh se odehrává v bouřlivé pohraniční oblasti Arizony a Mexika. Manželka bývalého šerifa Arizony je zabita na vlastním ranči. Zdá se, že do její vraždy je zapleten Mexičan, který nelegálně překročil hranici do USA. Fakta o tom, kdo za tragédii nese skutečnou vinu, jsou tak složitá a nejasná, jako problémy a napětí mezi lidmi žijícími na obou stranách hranice. Oba šerifové, jak bývalý (Ed Harris), tak i současný (Aden Young) hledají odpovědi a jejich životy se navždy změní. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (49)

sud 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro příběhy z Americko-Mexického pohraničí a i tento snímek jsem uvítal, i když patří k těm po všech stránkách průměrným. Máme tu několik zajímavých zápletek, z nichž, krom té ústřední, všechny vyšumí do ztracena. Režie a způsob vyprávění působí zcela sterilně, drsnější přestřelku či emotivnější scénu rovněž abys pohledal. 50% si ale za dobrou atmosféru a civilního Eda Harrise film zaslouží. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama z americko-mexického pohraničí, přestože to v úvodu vypadalo spíše na štvanici stárnoucího šerifa a mexikánce. Nuž, příběh šel trošku jiným směrem a Ed Harris si tím pádem může odškrtnou další skvěle zvládnout charakterí roli. Jestli je třeba, v rámci tohoto filmu, někdo zmínit, pak je to on. Film trošku těžkopádný, nepříliš strhující, ale moji pozornost si bezproblému udržel, až po výborné finále. ()

Reklama

anglanek 

všechny recenze uživatele

Tak tady si myslim,ze by si zaslouzilo lepsi hodnoceni ale každého věc. Me se to teda dost libilo a herec Michael Pena si u me nasel místo a da se rict,ze když zjistim,ze tam hraje on,tak se na to rozhodne podivam.....teda když to nebude komedie. Jinak toho typka zase tolik neznam ale par filmu jsem s nim videl a dobry. Ed Harris? bombardak jako vždy. Film ukazuje jak jak to mají Mexici i Amici tezky ale radeji bych byl na te Americke strane brehu. Bylo to napinave,smutne a libove zahrane od hlavnich hrdinu....doporucuji ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Tento krát začnem koncom filmu, pretože to bola jedna z najlepších vecí. Keď neukázali tvár strelca, povedal som si skončilo to hlúpo, ale po pár minútach uvažovania, som akoby dostal baseballovou pálkou po hlave zrazu si hovorím prečo nie? Je to neštandardný a pritom originálny koniec. Vlastne celý film sa nesie v duchu "nadštandardnej piesne, ktorá ľahko stúpa v rebríčku popularity". Potvrdzujú to výkony hercov na čele s M. Peňom, ktorý tentokrát ukázal, že nepatrí len do béčkových filmov. Nedá mi spomenúť ani Eda Harrisa, ktorý stvárnil postavu ozajstného tvrdého muža, ktorý bez jedinej slzy spravodlivo rozhodol o osude špinavého mexičana. Na plný počet to však nebolo, ale 80% je zaslúžených. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Až mě samotného překvapilo, jak mě tenhle film zaujal. Příběh je celkem jednoduchý a přímočarý, herecké výkony nejsou oslnivé, není to ani nadmíru brutální, erotika je zde v podstatě nulová, ale je to krásně lidské a herci právě civilními výkony dodávají celému filmu ten správný look. Dobře se mi na to koukalo, už i jen proto, že to nebylo zbytečně emočně vyhrocené. A to klidně mohlo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v okolí mesta Albuquerque, ktoré je najväčším mestom v americkom štáte Nové Mexiko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama