Reklama

Reklama

Záhadný telefonát odstartuje nebezpečnou hru. Jejím ústředním protagonistou je neúspěšný obchodník Elliot. Pokud zvládne splnit 13 úkolů, jeden zlověstnější než druhý, čeká ho tučná odměna. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (137)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Dobrej Thriller, rozhodně neee horor, jestli očekáváte krev atd.. tak to tady nehledejte. Již od začátku je nasazené dobré tempo tak že si každou další minutu říkáte..sakra co bude dál, jakej další úkol... jak to asi skončí kdo a proč to dělá .... :) Lepší 3 hvězdičky :) jaakoo ocelové lanko na konci je dobré :) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Být to film s originálním námětem, dám mu pravděpodobně slabší trojhvězdí, ale protože jde o remake osm let starého thajského filmu, nad dvě hvězdy nepůjdu. To, v čem je snímek věrný originálu, je tu jednoznačně slabší (intenzita některých převzatých úkolů), a případné odlišnosti jdou spíš špatným směrem (například trestuhodné vyškrtnutí úkolu s jezením nelibého pokrmu). Tvůrci se zde snaží trochu víc vysvětlovat pozadí "Hry", bohužel však toto vysvětlování je do děje dost nešikovně, křečovitě naroubováno. A prostě ... u nesmyslu je snad vždycky lepší, když se ho člověk ani vysvětlovat nepokouší. 13 Sins zkrátka oslabilo pozitiva originálního snímku a posilnilo jeho negativa. Takže zbytečný film. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Všechno začíná mouchou... a ta mi připomněla, že původní film jsem kdysi viděl. Tož jak, snědli byste mouchu za 6000 doláčů? Tak vidíte! Problém je, že Elliot je srab, slaboch, bačkora. Jiný by si na jeho místě užíval - cožpak není nic lepšího než uříznout ruku někomu, kdo vás v mládí šikanoval a ještě s tím souhlasí? bych mu klidně ufiknul i hlavu - , jenže Elliot vše řeší, až se z toho divákovi otevírá kudla v kapse. A což takhle setnout naráz hlavy bandě debilů? Tumáš čerte kropáč, von je chce místo toho zachraňovat. Elliote, jsi padavka a zasloužil bys vyvrhnout... Konec velmi POTĚŠIL! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Skvělej průměrnej thriller, kterej toho s hororem moc nemá, ale co má je dobrej nápad. Tyhle typy, kdy se prostě má něco plnit, maj svý kouzlo, protože se něco děje a stupňuje. Začíná to nenápadně až trapně, ale bylo jasný kam to směřuje. Na 90 minut, to celkem zodpovědělo i dost věcí okolo, samozřejmě to nebylo všechno promyšlený do detailu, ale to se dá lehce odpustit, i když by mě upřímně zajímalo, co a jak. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonce horší než původní thajská verze, která mě taky štvala, ale aspoň měla propracovaný vizuál. Tohle je televizní céčko, direct-to-DVD film, kam tvůrci snaživě navíc zakomponovali debilního bratra (jako nemocného) a multikulturně černošku jako potenciální manželku. Fuj. Navíc mi hlavní představitel celou dobu připomínal Watsona, teda Martina Freemana. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Keď Elliot vyberá pána Shawa z vane, mŕtvemu visí jazyk z úst, v ďalších záberoch už nie. (GabrielGabko)
  • V kaviarni Elliot stiahne šiltovku mŕtvemu dole na tvár a hneď v nasledujúcom zábere ju má vytiahnutú. Tiež sedí v úplne inej polohe, ktoré sa rôzne striedajú. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama