Reklama

Reklama

VOD (1)

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Figu 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan dokazuje po A-teamu či Mezi vlky, že umí udělat a natočit i solidní akční komedii, aniž by si musel propůjčit Liama Neesona. I s Patrickem Wilsonem to jde, kdy i ten jeho přiblblej ksicht k ději sedí báječně jak prdel na hrnec. Koncovka byla naprosto očekávatelná a předvídatelná, avšak neurazila. Jenže od bijáku, kde se objevujou jména jako Chris Pine, Jessica Alba, Ray Liotta nebo Davka Hasselhoff, asi člověk čeká víc. Aspoň já. 55% ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Já se toho nebojím, já ty čtyři hvězdičky dám, neboť film to byl místy velmi zábavný, šofér limuzíny, ten obyčejný mladý týpek sekající latinu po bouřlivém období alkoholu a drog, se chtěj nechtěj zaplete se svou minulostí a ke všemu potká velmi bohatého , leč velmi výstředního klienta, kterému ze zoufalství tuhle noc začne sloužit, ve vidině obdržení dýška v hodnotě šesti tisíc babek, které musí vrátit aby měl v životě klid, Chris Pine ho hrál a byl bomba. Akce, humor a neuvěřitelné roličky Raye Liotty a Davida Hasselhoffa, tak ty mě odbouraly. Takový film na pohodu. ()

Reklama

Remedy 

všechny recenze uživatele

Povolání šoféra v podání Patricka Wilsona skutečně není žádný med. Chvílemi mi to sice přišlo jako taková hra s divákem, „co všechno se ještě může posrat a která zdánlivá absurdita se stane tentokrát“, ale zábavnost tomu upřít nelze. A patetické konce mi u takto jednoduchých filmů nevadí, ba naopak. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Road movie limuzínou v noci a jen po Los Angeles... To tu ještě nebylo. Teda možná bylo, ale já o tom nevím:-) Nehká, na nic si nehrající jednohubka, která má za úkol pobavit a né si hrát na bůch ví co. A mě film opravdu bavil! Na to, že jsem na něj koukal opravdu pozdě v noci, jsem u jeho sledování ani nezívnul. Za mě 77% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Carnahan´s Carnage Carmageddon Carnival... Cokoliv si přejete. S touto kouzelnou větičkou ve vínku měl být režisér během své „crank“ jízdy odvážnější, vtipnější i nápaditější, takhle si za pár dnů na jeho limo-driver-nádu málokdo vzpomene. Navíc jsem měl u většiny postav problém s obsazením. Wilson byl navzdory předpokladům minutu od minuty přesvědčivější, ale proč proboha Pineovi někdo nabulíkoval, že je zajímavý v rolích podivínských záporáků? Mimochodem, v roce 2014 to byl druhý film, kde sám sobě vrazil pěstí a já říkám jen houšť, Christophere, jen houšť.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama