Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právě 4. července, v den oslav Dne nezávislosti, napadnou USA, Evropu i Asii nepřátelské mimozemské síly v podobě útočných robotů, takzvaných transformerů. Bombardují Zemi roji umělých asteroidů. Není proti nim obrany, i když se spojí všechny armády světa. Všude panuje totální zmatek. Záchrana civilizace je v rukou dvou lidí – maloměstského hasiče a vědce, který se věnuje výzkumu mimozemských kultur. Musejí co nejrychleji vymyslet rafinovanou zbraň, jež dokáže zastavit invazi a zničit vetřelce, než se ujmou vlády... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

goauld 

všechny recenze uživatele

No... jediné se tomuto -roztřesenémů dílku- nedá upřít ;-) Konečně film, kde není čas na romantiku a sex, protože se "pořád něco děje" :-) Opět se zde setkáváme s variací geroje hasiče a jeho "kamarádem" presidentem všehomíra, kteří -zachráněj svět- před invazí plechovými mimozemskými "megavrtáky" a lítajícími "bruskami" :-) Pochopitelně, by to nebyl americký film, kdyby tam nebyl pořádný "kýbl patriotismu" ZA AMERIKU a ZA SVĚT !!!. (spoiler: jeden se diví, že ti kulišáci mimozemští VŽDYCKY napadnou svět, když amíci slavěj ten svůj den nezávislosti ;-) Pochopitelně - všude zase poznáme výpadky signálu a POCHOPITELNĚ pouze hackerští adolescenti mají VŽDY energii a během chvilky se nabourají kamkoliv. Pro tupé americké hlavičky je již neodmyslitelnou "nutností" co chvíli -vysvětlovat- proč to, či ono dělají a co to nakonec (asi) udělá. Nedilnou součástí jsou samozřejmě stupidní dialogy typu: tak to zapoj!! co??? zapoj to!!! a vyšli signál!! a kam??? apod. Občas si řikám, že kdyby opravdu jednou na zem ti mimozemštani přiletěli, tak doufám, že jejich -first contact- nebude na území USA, bo podle nich pak brát celou zem..... hrozná představa :-) ()

Mahalo odpad!

všechny recenze uživatele

I opice s IQ bublajícího bláta by to odehrála lépe, při natáčení zřejmě chyběla dramaturgie, už v prvních dvaceti minutách jsem předpokládal, že to bude totální katastrofa, a tím nemyslím "invazi", a taky že ano. Na tento film jsem se radši ani neměl dívat, měl by jsem možná klidnější spaní..... hlavně že nezapomněli říct "Bůh žehnej Americe." ()

Reklama

groower777 

všechny recenze uživatele

Tak a dalších 90min mojho života stravených zbytočne pri tejto sra........e!.ja neviem že im vobec niekto dovoli take pič........y točiť!!!!a vedia uz v scenari ze to bude pič.......a ale za peniaze ......ten trapas pre nich asi stojí !MADE IN USA......a okrem ineho režijná filmografia pána W.D.Hogana hovori za všetko..... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tragický to zase nebylo, mě se to docela líbí. Invaze z vesmíru či přesně ji z nitra země. Variace na Den nezávislosti, který já mám velmi rád. Béčkovost se tam nezapře , ale zase se to celé odehrává za dne, tak že je vše pěkně vidět a i triky jsou docela solidní. Občas mám pro takovéhle filmy slabost. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Proč Kanaďané točí remake velkofilmu, oslavující hrdinné občany USA? Navíc remake sci-fi velkofilmu, do kterého vrazili nejspíše pouze pár (ještě k tomu kanadských) dolarů. Roztřesená kamera, záběry zblízka na obličeje, (z Battleship) ukradené "útočné koule", směšný scénář. V akčním sci-fi je, považte, nejčastější akcí...jízda autem. Ubohá podívaná. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen za patnáct dní. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama