Reklama

Reklama

Little Reaper

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Trocha černého humoru a situací není nikdy na škodu, ale pokud točíte krátkometrážní kousek, chtělo by to i něco pořádného ukázat a ne jen kecat. Ono to totiž začne být po chvíli dost ubíjející. Těm prvotním úmrtím jsem se i zasmál – no zvláště těm kecům, které při tom vypustila mladá hrdinka tohoto kousku, nicméně opravdu kvalitních věcí/gagů tu bylo poskromnu. A bez té zombie vložky bych se obešel už úplně… ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Malá Athena Baumeister alias Little Reaper nám vyrostla v malou teenage smrtku se kterou má tatíček jen a jen trápení. Nedělá to co má "v popisu práce" a neuvědomuje si následky. Zahrála to ale parádně a spolu s tatíkem Johnem Paulem Ouvrierem alias Grim Reaperem utváří pro mě skvělou komediální dvojici. Hlavně v poslední scéně na ulici jsem se již nepokoušel potlačovat smích. :) Moc pěkně zahraný a zpracovaný kraťas. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Veľmi som sa nezasmial ( išlo skôr o ten dnešný, znášilňujúci humor pre teenagerov ) a ani som si neužil nič hororové, ktoré tento námet aspoň z časti ponúkal. Všetkým zúčastneným by som dal jesť iba kašu s mliekom a ušetrené peniaze dal aspoň na lepšie masky. ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla zase jednou sračka. Bylo to trapný, s hororem to nemělo vůbec nic společného a i když to nepovedená variace Pratchettovského Smrtě a jeho dceruška nezahráli zas tak špatně, stejně to považuju za zbytečně zahozených deset minut. Potěší to možná tak barvoslepé americké dětičky velikosti a objemu šutru z česko-saského švýcarska, které se na Hlenoween neprotáhnou dveřmi a tudíž můžou leda dál strašit doma před televizí. ()

Sticks 

všechny recenze uživatele

Elegantné na začiatku, avšak bez lepšej pointy. A keď už sa zvolia songy aby zachraňovali dej, tak to už je veľmi zlé. Slabšie tri. ()

Reklama

Reklama