Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ninja je legenda, která přežívá staletí. Ninja je pojem, který nahání hrůzu. Ninja je mistr, který pije ze staleté studnice předků. Haru je Ninja a dělá této privilegované kastě bojovníků pořádnou ostudu. Není to snad proto, že je bílý. Není to snad proto, že je blbý. Haru je jen trošku tvrdší. Když ho jako malé dítě přinesli do jednoho japonského kláštera, vzbudil pozornost. Nemá šikmé oči, ale i tak by z něho mohl být Velký bílý bojovník. Naštěstí se tak nestalo. Haru má sílu, Haru umí kolem sebe mlátit rukama i nohama, ale chybí mu trochu koordinace. Nejeden učitel při hodinách bojového umění svlékl kimono, odhodil katanu a utekl do pralesa. A k milosrdné harakiri se chystá i nejvyšší velmistr, protože se právě dozvěděl, že Haru chce do Beverly Hills, aby v nebezpečné misi holýma rukama srovnal tlupu banditů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (107)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ujetá blbost s ninja tématem a tlustým bílím ninjou v hlavní roli. Bylo tu hned několik pasáží, u kterých jsem se docela pobavil, ale i těch u kterých jsem jen nevěřícně kroutil hlavou nad jejich stupiditou. Dennis Dugan to ovšem dokázal jakžtakž rovnoměrně rozprostřít do celého filmu, navíc obsadil i tehdy ještě přitažlivou Nicollette Sheridan. Přiznám se však, že asi nejvíc mě odboural samotný začátek a první polovina filmu. Ta druhá už byla poněkud slabšího rázu. Chris Farley si to viditelně užíval a tenhle nemotorný tlouštík si získal mé sympatie. Škoda, že tu více prostoru nedostal Robin Shou z Mortal Kombat. Za to Chris Rock tu byl úplně zbytečný. Průměrná záležitost, u které se člověk sice pobaví, ale jestli to potřebuju vidět někdy znovu…? ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

najprv som si myslel, ze sa nadvahou robi kung fu len namakany Sammo Hung Kam Bo ..... no a postupne som zistil, ze aj isty Chris Farley. No ale unho to je trapne. Upana Kam Bo sa da zasmiat a casto som neveril co stvara so svojou vahou, dnes je to uz stary 70 rocny pan. Tuna sa smiat ani nie je comu, a ak sa najde humor, tak je pretlacany nasilu. 15 % ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ultimatívna blbosť s často trápnym Farleym a tými najprimitívnejšími vtipmi v ktorých Farley neustále do niečoho naráža alebo o niečo zakopne. Jednu hviezdičku dávam za to, že raz za desať minút sa tam našiel vtip, ktorý ma rozosmial. a Druhú za solídne bitky. Robin Shou ako Farleyho ochranca v pozadí a Keith Cooke ako gorila hlavného záporáka tu nie sú len tak do počtu. Síce sú bitky v komediálnom vyznení, ale Cooke občas prevetrá svoje nohy a predvedie rýchle kombá. Veľka škoda, že sa z filmov vytratil. Ostrihaný nakrátko a s briadkou vyzerá fakt drsne. A Robina tu furt nechcene mláti Farley. :) Bod pre Farleyho za snahu predviesť s tým veľkým nákladom, ktorý nosil na bruchu, aj nejaké fyzické kúsky. Takže výsledkom je taká buranská komédia o veľkom bielom nindžovi. Ha, ha. 4/10. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

S tou trapnostou to neprehanaju, bol by na to iny pohlad. Vo vodovahe s dost uprimne vtipnymi situaciami, pri niektorych som zasiel za hranicu smiechu. Ale len pri niektorych. jedna sa o light relaxacny pobyt popri drinku, chutiacom najlepsie pri zapade slnka. Rezia postupujuca z bodu A do bodu B a tak dalej, tak proste vsetko vypocitane jak ma pri takychto filmoch byt. Nic víc, nic mín. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Zcela nezáměrně geniální komedie a výstavní produkt své doby - devadesátek, éry tak bizarní, že se v ní i lidi jako Steven Seagal mohli stát celebritami. Film si s prostinkým námětem "sympatický méďa kulička s dobrým srdcem je strčen do pozice ninji a detektiva" vystačí po celou stopáž a se zdatnou kadencí sype z rukávu situační gagy, záchodový humor a v závěru klasicky devadesátkovou kampaň za morální hodnoty jak z krabice cereálií, a rozhodně nepřekračuje svoje možnosti v nudné snaze o seriózní příběh. Myslím, že odpovídající remake v dnešní době by šel udělat jen tak, že by v něm hrál Eddie Redmayne a celou dobu by měl na sobě outfit ve stylu Gogo Yubari z Kill Bill včetně té koule na řetězu. Prostě guilty pleasure jako řemen. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Haru (Chris Farley) jezdí v kabrioletu Chrysler LeBaron ročník 1993, ale například při scéně s automyčkou je použitý stařší model LeBaronu z roku 1987. (Lumberjack)

Reklama

Reklama