Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kosmická loď s cestujícími, mezi nimiž je i prezidentova manželka, je na svém prvním letu kolem Měsíce a zpět na Zemi. Dojde však k masivní sluneční bouři, která vykloní raketu z kurzu a poškodí ji. Neovladatelná loď nyní míří přímo ke Slunci... (oficiální text distributora)

Recenze (26)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Chce se to povznést nad nesmysly a vypnout i záložní systémy svých mozkových logických center. Jen tak se dal tento předlouhý filmový armagedon shlédnout celý. První polovina filmu si koleduje o odpad, druhá půlka už má alespoň trochu více napětí, lze-li to tak pojmenovat. I na takovouto kravinu se dalo dívat. Jednou, podruhé by to bylo za trest. 20% (tv) ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Za prvé moc dlouhý, stačil by klidně jeden díl. Pak tam bylo spoustu nesmyslů, ale priorita byla vypnout mozek a jen se dívat. Trochu to degradovalo soukromé lety do vesmíru, ale možná to může i posílit, kdo ví. Jen se mi zdála nadnesená ta rychlost a to přetížení. Chtěla jsem to vidět až do konce, to je pravda, ale tak jednou a dost. A taky je tam k vidění islám v akci viz Julia Ormond s pistolí v ruce. ()

Reklama

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Jak si může někdo vůbec dovolit natočit nízkorozpočtový film s takovouto tématikou? Rozpočet se promítá úplně všude. Ve výběrech herců, režii i efektech.. Všichni se snaží, jak jen můžou, ale zakončení filmu veškeré snahy naprosto potlačuje a ("spoiler") od filmu budete odcházet s pocitem, že je to opravdu solidní "kravina", protože film de facto nemá žádný závěr, žádné zakončení! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Dneska nejsi sestra, jsi manželka astronauta......... Taková tříhodinová televizní jednohubka u které můžete vařit, vyprat, pověsit prádlo, vyžehlit no prostě uklidit celý dům a pak se vrátit k TV a zjistit, že se děj moc neposunul. CITÁT - Myslíte, že si ještě někdo zaplatí, aby mohl letět do Vesmíru?............... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dvoudílný televizní film využívá možnost vesmírného turismu a používá k tomu fiktivní technologii a s tím spojené i případné katastrofické scénáře. Příběh nepředstavuje nic nového, ale je vyprávěn lehce a srozumitelně. Netlačí se tu moc na pylu a využívá čas pro dramatičnost. Některé dialogy jsou poněkud nesrozumitelné a nelogické, ale tím bych si starosti nedělal. Atmosféra se tu buduje pomalu a věrně si ji drží. Rytmus krapet brzdí citové pasáže, ale bez nich se žádný takový příběh neobejde. Po trikové stránce je to uspokojivé. Rozžhavené slunce dlouho nebylo takhle vidět. Větší rozpočet tu je znát. Sci-fi žánr je pouze jen pro zaryté fanoušky, protože jinak se kolem toho moc přemýšlí a nacházejí se zde reálné i nereálné věci. Tento počin je vcelku povedený a ve sci-fi žánru si místo zaslouží. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama