Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gerry (Ben Mendelsohn) je talentovaný hráč pokeru, ale sklon ke gamblerství ho spíše sráží na kolena. Dluží, kam se podívá, svou neochvějnou víru ve velkou výhru však podporuje neustálým poslechem instruktážních audionahrávek od úspěšnějších „kolegů". Jednoho dne potkává charismatického mladíka Curtise (Ryan Reynolds), který je v kasinu jako doma, pokud zrovna necestuje. Pouhé stovky mil dělí trochu lehkomyslnou, leč sympatickou dvojici od vytoužené výhry v legendární neworleanské pokerové hře. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

castor 

všechny recenze uživatele

A mě to zrovna dvakrát nechytlo. Možná jsem nebyl správně naladěný, ale jednoduše jsem měl sáhnout po něčem jiném. Tihle hazardní hráči nemají jiskru v oku, kterou měl třeba studovaný sympaťák Matt Damon, když seděl u stolu proti sušenkáři Johnu Malkovichovi ve vydařeném pokerovém dramatu Hráči. Tyhle ztracené existence naopak frčí ve větším množství sázkových her, cestují po Státech, emoce i humor se tu dávkují pozvolna, herci jsou slušní. Ve finále toho ale není mnoho, co by mělo uvíznout v paměti trochu déle. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nejdivnější film z prostředí casin, kterej sem kdy viděl a nejspíš i do budoucna uvidim. Nedokážu přesně identifikovat, co to jako všechno vlastně mělo bejt (i za žánr!), ale zas tak moc mě to kupodivu nenudilo, Mendelsohn je přeci jen hereckej bůh a Reynoldse žeru. A už mi taky konečně někdo vysvětlete, proč vypadá Sienna Miller v každým jejím filmu úplně jinak... Jak to ti maskéři dělaj? ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popis k filmu znel dosť lákavo, ale napokon to bolo akési priemerné. Neviem, ten príbeh o novovzniknutom priateľstve dvoch gamblerov (resp. zúfalcov) mi prišiel dosť monotónny. Na to, že boli na tom tak zle, tak ich správanie bolo často až príliš suverénne, ale to bol asi len bluff. Neviem prečo, ale takí chorobní hráči sú strašne naivní. Hlavne, keď nevedia kedy je dosť... Film ako taký 2*, ale za toho Ryana jedna navyše. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem měl pocit, jako by film nevěděl, čím chce být. Drama sice vystupuje asi nejvíc, ale chvílema to klouže ke komedii, chvílema road movie. Nicméně snímky o pokeru a kasínech mám rád, asi i proto, že se člověk jen tak do Vegas nedostane, takže to má nádech určitýho tajemna. No ale musí to být dobře napsaný a zpracovaný. Tady je to nějak na půl cesty. Gamblerství je tady sice dobře ukázaný, touha hrát a vyhrát je silnější než cokoliv jinýho, ale dát si za cíl filmu o hraní v kasínech výhru pohádkovýho balíku, to není nic novýho. A hlavně bych čekal jinej závěr (nechci spoilerovat). Tak nějak to pomalu plynulo až do "americkýho konce" - že je to ještě pořád baví?! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Bylo to hazardní drama? Buddy road trip movie? Pokus o psychologickou sondu do duše gamblera? Přesně to je ten problém. Postavy se možná tváří, že znají svůj cíl, ale film několikrát sám zopakuje, že pro něj je cílem samotná cesta - a to já, prosím pěkně, prostě v tomhle žánrovém zmatku neberu. 6/10 ()

Galerie (79)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (více)

Reklama

Reklama