Reklama

Reklama

Nadějná Grace

  • USA Grace Unplugged
Trailer

Grace zpívá v kapele svého otce, který kdysi býval slavnou rockovou hvězdou. Ráda by se ale začala věnovat vlastnímu hudebnímu stylu. Pomoci by jí v tom mohl otcův zapomenutý hit...
Příběh filmu pojednává o 18leté křesťanské zpěvačce a textařce Grace Rose Trey (AJ Michalka). Ač je krásná a talentovaná, krom kostela dosud nebyla objevena. Účinkuje zde každou neděli se svým nevlastním otcem Johnnym (James Denton), vychvalovaným hudebním ředitelem Freedom Community Chapel v malém alabamském městečku. Johnny, bývalá rocková hvězda, dosáhl před 20 lety v hitparádě Billboard singlu číslo 1. Když mu přestaly hity vycházet, dopadl tvrdě na zem jako zázrak jednoho hitu. Nalezl „boha“ a rodinný život, daleko od Hollywoodu. Jednoho dne Grace bez varování odjede do Los Angeles. S pomocí jeho bývalého bezcitného manažera Franka „Mossy“ Mostina (Kevin Pollak) získá smlouvu na nahrávku… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (9)

Gmisiycs odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je film o skládání písní pro pána Boha pod vedením rádoby silného otce. Pro pámbíčkáře možná fajn téma, ale ani Vám neporadí, jak skládat, ani Vám neukáže Boha. Je úplně jedcno, co bylo předlohou filmu. Je to jedno proto, že s předlohou má společné jen tvrzení o předloze. Budete se nudit. Film je ovšem pětihvězdičkován komunitními nadšenci Ulice, díl 789089867656879768987. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ach, tohto konca som sa tak trochu obával, aj keď počas filmu to k nemu až tak predvídavo nespelo. Ale aj tak mi to prišlo celé akoby cez šablónu klasického filmu o hudobných hviezdičkách, ktoré si myslia, že s jedným (ukradnutým) hitom dobyjú svet. K tomu samozrejme všetky nástrahy showbiznisu, samozrejme naplnené do bodky a jeden milý chlapec, ktorý sa správa v dobrom aj v zlom rovnakom oddane. Napriek tej početnej klišovitosti, to bolo celkom pozerateľné a dokonca aj tie pesničky, ktoré tu odzneli boli celkom príjemné, prekvapivo aj textovo. Hoci na začiatku som sa obával, že sa to celé bude ťahať v tej línii kresťanskej tvorby. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Určitě je důležitý mít nějakej velkej sen a příběh Grace je prostě další bijáček pro holčiny, toužících právě o slávě a úspěchu. Celý je to obalený v cukru a snaží se to často klepat divákovi na city. Když přivřu oči a budu na to přihlížet jako na film, sloužící především pro pubertální publikum... jo, asi se jim to líbit bude. Slabší průměrná záležitost, ale za odvahu AJ, tři nakonec dám. 50% ()

Kostroun 

všechny recenze uživatele

První dojem: holka z Alabamy vyrůstá na křesťanském rocku, dělá křoví v kapele tátovi, který kdysi měl hit, ale ambice bují stejně jako postpubertální stavy. Shawnee Smith je úžasná MILFka. Pak přichází americký sen, ve vzduchu visí to, jak si to Gracie posere... a nakonec to dopadne tak, jak od půlky stopáže všichni diváci čekají. Včetně zbytečného "dva roky poté". ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Je to třetí, nebo už čtvrté zpracování marnotratného syna (dcery) co jsem viděl. A musím říct, že tohle se mi zdá nejpovedenější. Škoda, že to duchovně zčásti podkopali poslední částí "2 roky poté"... Nicméně za shlédnutí určitě stojí! TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Grace (AJ Michalka) hraje na klavír a kytaru. AJ hraje na kytaru a klavír i ve skutečnosti, stejně jako její kolegyně Jamie Grace (Rachel). Madison Wolfe, která hraje mladou Grace, hraje na kytaru a klavír i ve skutečnosti. (Johnny.ARN)
  • Film vychází z podobenství o marnotratném synovi. (Johnny.ARN)
  • Tento film je částečně založen na skutečné zkušenosti producenta Russe Rice, jehož dcera utekla z domova poté, co odmítla křesťanskou víru, v níž byla vychována. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama