Reklama

Reklama

Smrtelné proroctví

Trailer

Obsahy(1)

Podozrivý sériový vrah terorizuje v oblasti Chicaga v období neskorých 90. rokov 20. storočia mladé ženy. Policajný detektív Thomas McCormack (Thomas Calabro) konečne vyrieši vyšetrovanie a zatkne podozrivého Francisa Vissera (Scott Glenn). Chýbajú mu však dôkazy, aby ho držal vo väzbe, a tak sa Visser čoskoro dostane na slobodu. McCormack sa zo zúfalstva a jeho neschopnosti vyriešiť prípad zabije. O dvadsať rokov neskôr si McCormackov syn John (Chris Coy) zaumieni, že prípad vyrieši a starého Vissera zavrie za mreže. Vyšetrovanie sa zamotá a Vissera stretne osud iným spôsobom, než by sa očakávalo. (xmple)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nemělo ten očekávaný konec, který je prostě jen úlitbou tomu, že dobro musí za každou cenu zvítězit, i když tady má ambivalentní polohu, líbilo by se mi to mnohem více. Scott Glenn byl do role vybrán skvěle a vyloženě si jí užíval. Já jsem si jeho pana tajemného užíval také, ale ten jeho mladý kolega za moc nestál. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Starý sériový vrah si nenápadne žije v malom mestečku, až kým ho nenavštívi jeho údajný fanúšik, ktorý sa od neho snaží učiť. Temný a slušne natočený, i keď po celý čas zbytočne priehľadný thriller, ktorému vládne herecký veterán Scott Glenn v hlavnej úlohe. Jeho mladé nemesis je na tom však už o poznanie horšie a scény s ním boli pre mňa miestami skôr utrpením. Nebyť charizmatického Glenna, tak to možno po chvíli vypnem a zabudnem, ale takto som zo zvedavosti vydržal. Neľutujem, len škoda tej nechutnej predvídateľnosti. Tematicky podobný, rovnomenný film s Malcolmom McDowellom z r. 2002 sa mi páčil viac. ()

Reklama

Nikitoss95 

všechny recenze uživatele

Dokonalá jednohubka, odhalení po 20 letech sériového vraha detektivem,co se přestrojí za fanouška onoho vraha a jenž dělá,že chce nabrat zkušenosti,jak zabíjet bez zanechání stop a důkazů, tak jak se to povedlo jemu; shodou okolností otec toho detektiva byl též detektiv,ale nedokázal najít důkazy na něj... líbí se mi průběh filmu, dobré fígle ze strany zabijáka, jenž je zároveň holičem a svým vnějškem připomíná Waltera Whitea z Breaking Bad, a i když je zabiják, tak Vám připadá na chvíli sympatický,dokud neodhalí svou pravou tvář, neboť si potrpí na dobré chování ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sériový vrah ve výslužbě žije pod novým jménem kdesi v americkém zapadákově, kde se živí jako holič. když do městečka přijede mladík, který se vydává za jeho fanouška a chce se od něj stůj co stůj učit, obrátí život naruby nejen jemu, ale i nejdné osobě z jeho okolí. Víc než snesitelná jednohubka, která sice šlape přímočaře mezi přesně vytyčenými mantinely, ale to vůbec nevadí. Film stojí především na charismatickém Scottu Glennovi, který si svojí roli vyloženě užíval, ale mě i přes počáteční nesympatie sedl i jeho učedník a i další herci ve vedlejších rolích, včetně hispánského Vlasty Horvátha. Lepší dobrá. 60% ()

Reklama

Reklama