Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie, zhýčkaná aristokratka, se v indonéská džungli setkává s šíleným řidičem teréňáku Andreasem. Ona chce zachránit svět, a on musí zachránit ji – ovšem jen za hotové. I když zpočátku se navzájem málem dohánějí k šílenství, zanedlouho už společně riskují zdraví při osvobozování týraných orangutanů a ochraně deštného pralesa. Tahle jejich činnost se ale nelíbí spoustě místních – záhy už po nich nejde jen dřevotěžařská mafie, ale i policie. A pak dojde ke katastrofě – oba se do sebe zamilují. A navíc Juliin manžel Felix je dovozcem nezákonně těženého dřeva z tropů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Alisce 

všechny recenze uživatele

Dávat do filmu, od kterého čekáte nenáročnou romantiku, tématiku vážnou - PO není asi úplně dobré, ale zase proč ne. Nenásilným způsobem se na problém upozornilo, informace byly obsáhlé, přesné. Poprvé jsem u filmu tohoto typu slzela, ale ne kvůli ,,romantice" :D Doufám, že se našlo pár lidí, co film omylem taky zapnulo a třeba si i někdo uvědomil co kupuje. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Upozornit na drancování deštních pralesů je chválihodné, ale naroubovat nato ještě uvěřitelnou romantickou linku, se ukázalo jako nošení dříví do lesa. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Dělat dvě věci najednou se většinou nevyplácí. Takže je tu romantika, kde se první pusy dočkáme až společně se závěrečnými titulky a ničím nepřekvapující agitka strany zelených s opičkami a hezkou tvářičkou hlavní hrdinky (to aby se holky líbily těm svým opičákům). Příběh sám není ničím výjimečný, překvapivý, je prostě dělaný podle stejné šablony jako desítky jiných. ()

Kotsour 

všechny recenze uživatele

Tuctový romantický film (tu komediální rovinu jsem tam nějak nezaregistroval), ale především agitka jak střižená od Greenpeace. Celou dobu víte, jak to přesně dopadne a co se přesně bude dít, ale pokud se probudíte v sobotu dopoledne po těžké noci a zmůžete se jen na to natáhnout ruku s ovladačem, tak takový film přijde poměrně vhod. Naštěstí jsou zde obsazeni poměrně sympatičtí herci a kamera je taky fajn, jenže dvě roviny - ta grýnpízácká a ta romantická, jsou na takový snímek až moc. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama