Reklama

Reklama

Titan, největší z měsíců planety Saturn, jehož povrch zkoumají dva astronauti. Najednou se zmocní jednoho z průzkumníků silná bolest a plastická přilba se naplní krví. Dříve, než klesne k zemi, přenese se do jeho těla neidentifikovatelná hmota... Uplynou tři měsíce. Dvě soupeřící korporace NTI a Richter Dynamics posílají na Titan posádky. Shenandoah, koráb NTI chce po přistání navázat spolupráci s konkurenty. Posádka pod vedením Mika Davisona však nachází raketu Richter Dynamics překvapivě prázdnou. Zakrátko objevují nejen mrtvá těla, ale také temného netvora, před nímž se dávají na rychlý ústup. Všichni, až na Susan Delambre, která se mění v krvavou hmotu. Kosmonautka však není zdaleka poslední obětí tajemného netvora... (Intersonic)

(více)

Recenze (71)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Veľmi zlá kopirácia úspešnejsieho predchodcu Alien, ale zato s dvomi nasledovnými prvkami: 1. Klaus Kinski vždy spoľahlivý a ako jediný z expedície prežil. 2. Vedierka krvi: Užil som si dost krvi a nejaké to Gore, len jedine co mi vadilo bolo to že sa to volako naťahovalo. Ale i tak musim vyzdvihnut kvalitu, ktorú tento film aj po toľkých rokov ešte stále má 60 percent. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zpočátku docela slušné béčko, které po půl hodině ale neví, kam by mělo tak nějak směřovat, takže je z toho jen nepřehledná vyvražďovačka s naprosto nepochopitelnou účastí Klause Kinského a zcela nelogickým koncem. Díky oné neujasněnosti ztratí prvotní prvek napětí (i když ano, hodně to připomíná Vetřelce) a procházky chodbami nejsou už posléze nijak napínavé. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Tomuhle intersoňáckému béčkovému ripoffu VETŘELCE se ve videopůjčovně asi nevyhnul nikdo z mé generace. Sice to není takový amatérský a dementní vetřelcovský šrot jako BIOHAZARD nebo CREEPOZOIDS, ale stejně je to totálně o ničem. Věci, které byly oproti VETŘELCI přidány (mrtví kosmonauti ovládaní netvorovými parazity), nejsou špatné, stejně tak Kinského stupidní, ale působivě oddeklamovaný monolog (jediných pět minut, kdy mě film trochu vtáhl), v temnotě se utápějící interiéry raket měly atmosféru a potěšila mě ta sexy vojanda, scénář je ale bídný, monstrum směšné a od úvodní scény (která vám dá jasně na srozuměnou, jak špatné to celé bude) je to nuda bez nápadu. Uvažoval jsem nad dvěma hvězdičkami, páč je to standartní hororové béčko, ale když ten film je tak dokonale zbytečný... Ale obal videokazety byl pěkný. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem roztomilý brak plný přihlouple vtipných hlášek, vydařených masek a kouzelných osmdesátkových efektů. Bohužel jsem se nedočkal a dostal jsem pouze totální a nesmyslný brak, který se bral příliš vážně. Půl hvězdičky za hezké tvářičky hereček, půl hvězdičky za hudbu. Nebo jinak, odpad! nedám jen proto, že mě tenhle "film" neštval a byl prostě jen debilní. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V honbe za novými materiálmi a progresívnymi technológiami dve nadnárodné spoločnosti investovali obrovské finančné prostriedky do vesmírneho výskumu. Konkurenčné firmy Richter Dynamics a NTI zvádzajú neúprosný boj o získanie komerčnej nadvlády. Súpernie ich zavedie až na Tinan, na najväčší mesiac planety Saturn. Tam však prebudia krvilačného mimozemského netvora. Rozpúta sa vesmírny masaker. Sci-fi horror "Creature" je trapná, nudná, béčková, nízkorozpočtová kópia kultových snímkov "Votrelec" a "Vec". * ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama