Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (139)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Snímání filmu osobní kamerou je od dob Záhady Blair Witch poněkud pasé, ale hlavně ne překvapující...V tomto případě je to docela rušivé...A příběh příchodu Antikrista je starý jak lidstvo samo, ale hlavně - Nejlepší je pořád Polaňského Rosemary má děťátko...Čekala jsem něco inovativního, ale nedočkala jsem se ničeho...Za mě 40% ()

Zombiepod odpad!

všechny recenze uživatele

Niekoľkokrát preriedená sračka z nekonečného radu homevideo hororov ala Paranormal Activity znova útočí, s ešte väčšou dávkou nudy, ako sme zvyknutí. Skutočné dianie zaberie možno 10 percent krátkej stopáže, kedy už aj odpudivo ohraná pointa s "diablom v tele" začne byť otravná. Ústredná dvojica je nesympatická a diváka si v ničom nezíska, a záverečná scéna maximálne nepochopitelne odpíše pointu filmu. Neodporúčam. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jednou bych chtěl vidět film, kterej by po celou dobu zabíral ty trotly, jenž neodkládají kamery ani v těch nejvypjatějších situacích, schválně, jak blbě u toho vypadaj. Devil's Due má pár docela vychytaných scén, hlavně ta v lese, kde se pár puberťáků malinko proletí, ale jinak je to... no prostě typická FF posledních let, tedy nuda, nuda, nuda, jéé, dobrý, skoro jsem se i lekl, nuda, nuda, nuda, konec, červeně označit, smazat, vysypat koš. Blair Witch je prostě fakt jenom jedna... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, nejsem s výsledkem filmu „Zrození ďábla“ ani trochu spokojený. Pro mě je to jen další found footage, které si myslí, že použitím téhle formy natáčení, získá už tolikrát omleté něco nového navíc. Pro mě tím nezískává naprosto nic a já jsem hodinu a půl trpěl něčím, co mě nemá čím překvapit, ale hlavně něčím, co pro mě ani nemá atmosféru a nedokáže mě ani na chvilku vyděsit. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Znáte to, svatba, první dovolená v Jugoslávii, první dítě. Úplně stejně to je u manželů McCallových, kterým se na svatební cestě - sice ne v Jugoslávii ale v podobné Tramtárii - podaří nečekaně zplodit potomka (aniž by se to kterýkoliv z nich pamatoval). Těhotenství Samanthy je zpočátku docela pohodové, ale postupem času sama, a i Zach, který si vše nahrává na kameru, začíná uvědomovat, že průběh není úplně standardní... První (nehororová) polovinu filmu se mi docela líbila, sice neobsahovala žádný příběh, ale tak nějak se docela hezky na film koukalo (no možná spíš na Allison Miller, které to docela slušelo). Proti tomu ta druhá půlka (hororovější) už za moc bohužel nestála, působila přes všechnu hororovost tak nějak nudně, a chvilkama i trochu směšně. Hlavně jsem nepochopil snahu tohoto filmu o FF, působilo to hodně nepřirozeně (kromě první půlky, která byla takové příjemné home video) - ale asi to je holt teďka moderní, všechno točit tímto způsobem. Natočit to normálně, tak bych možná dal hvězdičku navrch ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Uvedenie filmu do kín sprevádzala marketingová kampaň, kedy sa po uliciach New Yorku pohyboval detský kočík ovládaný na diaľku, v ktorom bolo ukryté mechanické dieťa s hrôzostrašným výzorom, akoby ho posadol diabol. Z detského kočíka sa ozýval plač a hneď ako okoloidúci nazreli do kočíka, dieťa sa rýchlo posadilo a spustilo rev, niekedy dokonca striekalo tekutinu - zvratky. Video na portáli YouTube, kde dieťa straší okoloidúcich, malo len za 2 dni 20 miliónov zhliadnutí. (xpantherx)
  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama