Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tyhle Time Loop filmy mám celkem v oblibě a Welcome to Yesterday je podaný zábavně a je škoda, že do žánru Thriller příliš nezasáhne. První půlka je poměrně zdlouhavá, jakmile začne pokus fungovat přichází na scénu vynikající zábava především ze školního prostředí, ale finále mi přišlo bohužel příliš překombinované a chaotické, ze kterého jsem neměl příliš pozitivní dojem. Fajn postavy, fajn myšlenka i fajn zábava, ale ambice byly výše. 65% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klasika o cestovaní časom snímaná "hand-held" kamerou a je sakra dobrá. Na začiatku je odhalenie technológie cestovania časom a objavenie všetkého, čo taká technológia môže jej majiteľom priniesť. Na konci potom zistenie, že skoky v čase tam a sem nie sú tak úplne bez následkov. A hlavne, kto si má večne pamätať, v ktorej dobe vlastne je, že? Snímka po celý čas udržiava pomerne vysoké tempo so sympatickými hereckými výkonmi. Na snímke oceňujem najmä nápad a dobrú prepracovanosť príbehu. V podstate sa mi to veľmi páčilo a natáčanie na pohyblivú kameru jednoducho môžem, preto nemôžem dať nižšie hodnotenie. Film je inak prekvapivo zábavný a svojím obsahom skôr osloví práve tých mladších, než starších divákov. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Trochu problém bylo,že je to takový domácí video,a to já příliš v oblibě nemám.Navíc je neskutečně vidět produkční vliv MTV,takže návštěva festivalu s provařenou hudbou MTV generace,zábava,nesmyslný výlety do nikam,a navíc neškodnej vzhled pro děti.Vlastně sem se ani nenudil,ale vidět to,je zbytečná ztráta času.30%. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tříhvězdičkový film. Není to špatné, byť nijak inovativní, ale má to hlavu a patu a nějaký ten příběh a celé to někam graduje. Bohužel je to ale jakési... "tohle už jsem někde asi tak tisíckrát viděl", což by ještě nebylo tak strašní, jako je strašná ona cool akční "amatérská" kamera (ono se tomu nějak říká, ale vždycky ten pojem "kreténské kamery" zapomenu), která to všechno o stupeň sráží. Ne, nedělá film zajímavým, ale nekoukatelným, takže mě ani nebavilo se na to koukat a nějak vstřebávat hlouběji děj. Zajímavý, byť trochu lacině nedotažený záměr, zabitý kamerou, produkovaný Bayem. Chtěl jsem ještě napsat plus, že jde o poměrně dobře zpracovaný nízkorozpočtový film, kde se většina peněz narvala do těch pár levitujících efektů, ale neudělám to. Ono to totiž, jak tak koukám, stále přiznaných 12 mega (!!!), což naprosto a zcela neodpovídá kvalitám tohoto dobrého studentského projektu, o kterém ale nelze mluvit jako o skutečném filmu do kin, čekal jsem v tom utopených tak max. 5 mega. 12 mega? Kde? To za to postavili to celé město? Dvě hvězdy jen tak tak. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Cestovačka časem tentokrát okořeněná found-footage. Jako vždy se vymyslí nějaký přístroj, teenageři jsou nadšení, všechno zkouší a pak se to posere. No tak se to pokouší napravit, jenomže to není tak jednoduchý. Toto nebyl spoiler, to je vždycky stejný. Kamera je vcelku snesitelná, dokonce se mi zdála trochu méně nervní než v ostatních FF. Herci celkem přijatelní. Celkově vzato je to průměrný film. Mě ale cestovačky strašně baví a FF tomu dává trochu zajímavější rozměr. Takže i přes kupu logických lapsů a s přivřením všech očí co mám, je to za slabší čtyři. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v amerických mestách Atlanta a Chicago. (Hudakfilms)
  • V scéne, v ktorej tínedžeri sledujú na notebooku haváriu lietadla, ide o skutočné zábery lietadla B-52, ktoré havarovalo v roku 1994 a pri ktorej zahynula štvorica dôstojníkov Air Force. (beso74)
  • Napísanie, natočenie a zostrihanie filmu trvalo len 9 mesiacov. Rešerš ohľadom cestovania v čase zabral 3 mesiace. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama