Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Shana Feste nie je zlá režisérka, jej Country Strong mám rada. Ale Endless Love bolo také sladké až presladké a predvídateľné ako len typické romantické filmy môžu byť. Hotová rozprávočka. Jedno ale musím uznať: veľmi dobrý výber songov a Alex Pettyfer pre mňa očarujúci. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Neskutečně naivní, ale o tom asi i první láska je. Oddychový, milý letní film, který se však nebojí události náležitě zdramatizovat. Postava Bruce Greenvoda byla hodně zajímavá a nejednoznačná. Stejně tak cameo Roberta Patricka potěšilo. Hlavní dvojka na mě působila svěže, Gabriellu Wilde jsem doposud vůbec neznal a Pettyfera jsem tu vůbec nepoznal - pamatuju si ho jako otravné herecké prkno a tady mě dost překvapil. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toto že má byť ten veľkolepý príbeh Lásky? Prvá hodina bola maximálne presladená, až som mal miestami pocit, že sledujem nejaký filmový klenot od Rosamunde Pilcher krížený s vykrádačkou začiatku deju slávneho filmu The Notbook. Po polovici filmu už konečne prišla vytúžená zápletka, a musím uznať, že vynikajúca! Len škoda, že relatívne rýchlo prehrmela. Aj keď sa ten konflikt ťahal až do úplného konca, žiaľ klišé to bolo naozaj citeľné, najmä zase smerom ku koncu. Tá konfliktná cca polhodinka bola parádna, len škoda, že hodinová predohra a záverečné scény boli také presladené. Keby to zakončili inak, tak by som bol ochotný dať aj 4*, no takto je to len na 3*. Príliš veľa dobrých tém, konfliktov medzi postavami a dejovými vetvami boli predčasne odrezané, a to je škoda! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No romanťárna už od samýho začátku, že bylo jasný, kdy se to zlomí. Vždycky se najde někdo, komu se to nelíbí, a když už to není bejvalka, tak pro změnu rodiče. Možná další z těch klišoidních slaďáren, ale z tohodle sršela ta láska do všech stran. Já jim to tak věřil, no jako kdybych se do toho vžil, jak bojuje za tu holčinu, srandy všude kolem, těžký chvilky přes který se dá přejít. A navíc pro mě ne tak známá a strašně cute blondýna, díky který sem se do ní moh zamilovat taky... ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vážně trochu mimo... Téměř všechny postavy a jejich charaktery byly naprosto nepochopitelné. Kluk, žádný krasavec, co má zjevně mindráky z toho, že mu utekla máma, a pro ránu nejde daleko, aby se z toho vybil. Řekne si, že sbalí nejhezčí holku ve škole, která je ale případ sama o sobě. Ta celou střední nemá páru o tom, co je studentský život a zjevně o něj ani tolik nestojí. Když však potká tohohle pana úžasnýho, tak je z ní najednou děsná pařmenka, co touží po lámání všech pravidel. Ne jen že se se svým princem skoro hned vyspí, ale dokonce je do něj tak děsně zabouchlá, že všechno ostatní hodí do koše, i když pochybuju, že by si s panem úžasňákem ve skutečnosti vůbec měla co říct... No nevěřila bych tomu, i kdybych měla zavázané oči a neviděla Gabrielliny umělé "sexy" pohyby. Dle mého to nadzdvihával jediný charakter, který byl alespoň trochu uvěřitelný a měl něco do sebe... a to je Jadin otec. Jinak zlé, zlé, zlé. P.S.: a jinak mi přijde docela vtipný, že v tom filmu vypadá Alex Pettyfer asi tak o deset let starší, než Gabriella Wilde, i když je ve skutečnosti o něco mladší :-D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama